/ Folk

Her er Tonje Kvivik i den nyeste MSP-traileren

I skifilmselskapet Matchstick Productions, MSP, sin nyeste skifilm «HUCK YEAH!» får du se blant annet norske Tonje Kvivik. Her er traileren.

Sist oppdatert: 3. august 2020 kl 09.20
MSP Tonje Kvivik
I TRAILEREN: Her er Tonje Kvivik for første gang i en MSP-trailer. Foto: Skjermdump
Lesetid: 1 minutter

Traileren til Matchstick Productions, MSP, sin nyeste skifilm er klar, og i noen få sekunder får vi også se det som blir Tonje Kviviks debut for skifilmselskapet.

Sammen med skistjerner som Eric Hjorleifson, Bobby Brown, Mark Abma og Michelle Parker får hun sammen med gjengen i The Blondes et eget segment. 

– Filmen viser de beste skikjørerne i verden kjøre hardt, og ha det gøy på noen av de mest spektakulære stedene, introduserer MSP filmen med.

Det var i januar det ble kjent at Kvivik skulle være med i den nyeste skifilmen til MSP, som nå har fått navnet HUCK YEAH!. Dermed føyer hun seg inn i en historisk rekke over nordmenn som er med i filmer fra skifilmselskapet. Tidligere har Robin Fagerli, Karina Hollekim, Stian Hagen og PK Hunder vært med.

Kvivik bor i Canada, og har forøvrig brukt sommeren på sykkel i nærområdet.

Publisert 3. august 2020 kl 09.20
Sist oppdatert 3. august 2020 kl 09.20
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen