Aksel Lund Svindal - nyheter og intervjuer

Aksel Lund Svindal er en av Norges fremste alpinister gjennom alle tider og det viser seg at han i tillegg en fremragende frikjører.

I 2019 la Aksel Lund Svindal opp som profesjonell alpinist, etter to olympiske gull, fem VM-gull, to sammenlagtseire verdenscupen og vunnet 36 enkeltrenn.  Les hva legenden sa til Fri Flyt i forbindelse med sitt første comeback etter skade i denne hyllesten av utøveren.

Kinofilmen om Aksel Lund Svindal hadde premiere i oktober 2021. Den er laget av Field Productions. 

Lund Svindal har bygget seg opp et renomme som en habil frikjører gjennom sin deltakelse i en rekke skifilmer med halsbrekkende kjøring i blant annet Alaska

SVEVER: Aksel Lund Svindal på wingfoil i Oslofjorden. Foto: Christian Nerdrum
Se Aksel Lund Svindal på wingfoil i Oslofjorden

– Min nye hobby

ALPINIST BAK RATTET: Fri Flyt sitter i en elektrisk Porsche Taycan utstyrt med ekstra lange pigger i dekkene - i passasjersetet ved siden av Aksel Lund Svindal. Foto: Christian Nerdrum
Breisladd med Aksel Lund Svindal

– Så mye fetere blir det nesten ikke

ANMELDELSE: Alexander Urrang Hauge har anmeldt filmen om Aksel Lund Svindal. Foto: Alexander Urrang Hauge
Anmeldelse av filmen «Aksel»

Anmeldelse av filmen om Aksel Lund Svindal

ksel Lund Svindal og regissør Even Sigstad blir intervjuet av kinosjef Morten Hågensen i Oppdal kulturhus. Foto: Martin I. Dalen
Filmen om Aksel Lund Svindal

Fullsatt Aksel-premiere i Oppdal

Aksel Lund Svindal Sunnmøre frikjøring
Aksels frikjøringskarriere

Aksel Lund Svindals frikjøringskarriere

annonse
annonse
Kjører Aksel Lund Svindal fortsatt alpint?

Nei, Aksel Lund Svindal har lagt opp som alpinist. Han er nå investor, i tillegg til å være programleder for programmet Mesternes Mester. Aksel Lund Svindal er også en aktiv frikjører.

Hvordan er filmen om Aksel Lund Svindal?

Filmen «Aksel» er en dokumentar av Field Productions som gir et unikt innblikk i de siste årene av karrieren til en av Norges største idrettsstjerner. Her kan du lese Fri Flyts anmeldelse av filmen. 

Driver Aksel Lund Svindal med frikjøring?

Selv om Aksel Lund Svindal er mest kjent som alpinist, har han også en lang og god CV som frikjører. Han er mest kjent for å være med i Field Productions sine filmer, som han har vært i en årrekke. Her kan du finne mer om Aksel Lund Svindals frikjøringskarriere.

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen