/ Folk

Premiereklar Aksel Lund Svindal

Aksel Lund Svindal var fortsatt i Sør-Amerika på treningsleir da Get Lucky hadde premiere for et par uker siden, men på lørdag kveld er han på plass på Rockefeller når Fri Flyt Film Tour drar i gang.

Sist oppdatert 1. oktober 2008 kl 21.40
Frikjøringsdebutant Aksel Lund Svindal kommer til Rockefeller på lørdag kveld.
Frikjøringsdebutant Aksel Lund Svindal kommer til Rockefeller på lørdag kveld.

Etter seks knallharde treningsuker på New Zealand og i Sør-Amerika er vårt største alpiness på snarvisitt i hjemlandet. Om få uker drar verdenscupsirkuset i gang i østerrikske Sölden, men Aksel Lund Svindal tar seg likevel tid til å svinge innom Rockefeller og 20-forestillingen lørdag kveld for å overvære "Get Lucky" og "Claim".

– Det var skikkelig artig å debutere som frikjører foran kamera, selv om dette var noe helt annet enn hva jeg vanligvis driver med. Jeg har alltid vært glad i pudder og lek utenfor løypene, men frikjøring i store fjell blir noe helt spesielt, i hvert fall når alt skal festes til film. Det blir liksom ikke mye anledning til løypebesiktigelse på den tradisjonelle måten, ler han.

Sammen med tidligere klassekamerat og konkurrent fra skigymnaset i Oppdal, Eirik Finseth, fikk Svindal oppleve vestlandske fjell på en helt ny måte over et par dager sist vinter. Resultatet får du se i Field Productions "Get Lucky", som sammen med Matchstick-filmen "Claim - the best ski movie...ever" har premiere på Fri Flyt Film Tour på Rockefeller kommende lørdag.

– Kjøringen min er kanskje ikke så mye å skryte av i sammenligning med de andre som er med i filmen. Tross alt hadde jeg nettopp begynt å stå på ski etter skaden i Beaver Creek, og jeg ville heller ikke risikere å bli skadet igjen. Det ble ikke de største klippedroppene, men jeg fikk da satt på litt fart, hehe. Det var uansett skikkelig gøy, og filming av denne typen har definitivt gitt mersmak!

Det er i ferd med å bli utsolgt til 20-forestillingen på Rockefeller, så du må henge i for å sikre deg inngang. Billetter får du kun kjøpt på billettservice.no, direktelink til høyre.

16-forestillingen med fri aldersgrense har kun billettsalg i døra. På begge forestillingene kan du møte blant annet Eric Hjorleifson, PK Hunder og Stian Hagen.

Publisert 1. oktober 2008 kl 20.48
Sist oppdatert 1. oktober 2008 kl 21.40
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen