/ Skate

Utforlørdag på Tryvann

Lørdag er det klart for et av høstens store høydepunkt, nemlig downhillkonkurransen på longboard ned fra Tryvann.

Sist oppdatert: 8. september 2009 kl 16.17
TRYVANNSTÅRNET: Lørdag 12. september kl. 14.00
TRYVANNSTÅRNET: Lørdag 12. september kl. 14.00
Lesetid: 3 minutter

Alex Lyngaas er en av hodene bak konkurransen og denne invitasjonen sklei inn i innboksen til Fri Flyt-redaksjonen i ettermiddag.

Da har vi gleden av å invitere alle longboardere og ikke-longboardere som vil se på longboardere til årets antakeligvis største longboardsamling i Norge.

Lørdag 12. september smeller det i bakken ned fra Tryvannstårnet. Vi skal lage en heftig bane med høyballer for maksimal spenning, DJ's skal lage glad musikk, BBQ-en skal sizzle pølser og isen skal kjøle ned brusen til salgs. Vi lover bra vær! Selvfølgelig kan vi ikke gjøre det, men etter så mye shitty vær i det siste så er oddsene på vår side! Blir det regn kjører vi uansett, og da kan det bli skikkelig gøy, å se på i hvert fall.

Oppmøte kl 10, men kom gjerne før for at vi skal få gjennomført registrering fortest mulig, for de som vil være frivillige og hjelpe til med høyballer og diverse så er vi der ifra kl 08.00. Etter rask registrering, og innbetalte 250,- begynner vi freeridingen frem til timetrials begynner kl 12.00. Rundt klokka 14.00 begynner vi å kjøre i gang heatsene. Er det mye juniorer og glad amatører kjører vi kanskje noen egne heats for de, men det får vi se på. Vi lover ingenting, men fokus i denne konkurransen er moro for alle!

Det vil hele tiden være musikk og griller som går med salg av både brus og pølser, en egen King of the hill-stand med brett som kan prøves og stæsj som kan kjøpes, samt tips og spørsmål besvares. Vi understreker at dette er en bakke som har god asfalt og vil være godt sikret, og derfor egner seg ypperlig for lonboardere som har stått litt og er klare for å ta neste steget. Vi ønsker derfor alle hjertelig velkommen både store og små til en dag fylt med knall fall og mye moro.

NB! Hjelm er påbudt, skinndress eller padding på armer og ben anbefales. For de som ønsker å delta som er under 18 år trengs en skriftelig tillatelse fra foresatte. En lapp med «jeg forstår at til tross for at dette er ett forhåpentligvis seriøst arrangement, at det allikevel kan oppstå ulykker som direkte årsaker av høy fart, jeg lar allikevel min sønn/datter ved navn .......... til å delta i dette arrangementet på eget ansvar, og vil derfor ikke holde arrangør eller andre deltagere ansvarlig.» burde holde.

Vi er i gang med å finne en location til en morsom efterfest, info kommer senere.

Publisert 8. september 2009 kl 16.17
Sist oppdatert 8. september 2009 kl 16.17
annonse
Relaterte artikler
Lær deg å skate miniramp med Fri Flyts skateskole

Miniramp: – Det viktigste er å stole på seg selv

Lær deg boardslide med Fri Flyts skateskole

Boardslide: – Krever mye øving

OLLIE: I starten kan det være lurt å lære seg bevegelsene man må gjøre med føttene på flatmark. Foto: Fredrik Ouren Jostad
Fri Flyts skateskole - slik gjør du ollie

Skaternes ollie: – En tålmodighetsprøve

Tonje Pedersen gjør kickflip
Slik lærer du kickflip - Fri Flyts skateskole

Kickflip: – Et triks jeg gjør veldig mye

Lær deg frontside 180 med Tonje Pedersen

Slik gjør du frontside 180 på skateboard

Lær deg skateboardtriks med Tonje Pedersen

Slik gjør du shuvit på skateboard

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen