Alex Lyngaas er en av hodene bak konkurransen og denne invitasjonen sklei inn i innboksen til Fri Flyt-redaksjonen i ettermiddag.

Da har vi gleden av å invitere alle longboardere og ikke-longboardere som vil se på longboardere til årets antakeligvis største longboardsamling i Norge.

Lørdag 12. september smeller det i bakken ned fra Tryvannstårnet. Vi skal lage en heftig bane med høyballer for maksimal spenning, DJ's skal lage glad musikk, BBQ-en skal sizzle pølser og isen skal kjøle ned brusen til salgs. Vi lover bra vær! Selvfølgelig kan vi ikke gjøre det, men etter så mye shitty vær i det siste så er oddsene på vår side! Blir det regn kjører vi uansett, og da kan det bli skikkelig gøy, å se på i hvert fall.

Oppmøte kl 10, men kom gjerne før for at vi skal få gjennomført registrering fortest mulig, for de som vil være frivillige og hjelpe til med høyballer og diverse så er vi der ifra kl 08.00. Etter rask registrering, og innbetalte 250,- begynner vi freeridingen frem til timetrials begynner kl 12.00. Rundt klokka 14.00 begynner vi å kjøre i gang heatsene. Er det mye juniorer og glad amatører kjører vi kanskje noen egne heats for de, men det får vi se på. Vi lover ingenting, men fokus i denne konkurransen er moro for alle!

Det vil hele tiden være musikk og griller som går med salg av både brus og pølser, en egen King of the hill-stand med brett som kan prøves og stæsj som kan kjøpes, samt tips og spørsmål besvares. Vi understreker at dette er en bakke som har god asfalt og vil være godt sikret, og derfor egner seg ypperlig for lonboardere som har stått litt og er klare for å ta neste steget. Vi ønsker derfor alle hjertelig velkommen både store og små til en dag fylt med knall fall og mye moro.

NB! Hjelm er påbudt, skinndress eller padding på armer og ben anbefales. For de som ønsker å delta som er under 18 år trengs en skriftelig tillatelse fra foresatte. En lapp med «jeg forstår at til tross for at dette er ett forhåpentligvis seriøst arrangement, at det allikevel kan oppstå ulykker som direkte årsaker av høy fart, jeg lar allikevel min sønn/datter ved navn .......... til å delta i dette arrangementet på eget ansvar, og vil derfor ikke holde arrangør eller andre deltagere ansvarlig.» burde holde.

Vi er i gang med å finne en location til en morsom efterfest, info kommer senere.