/ Skate

Oslo Games part two

Det er mye gøy som kan gjøres oppå, foran, bak, ved siden av og over en Golf. Spesielt om du er proff skater og er sugen på en bit av de 30 000 $$ som ligger i premiepotten.

Sist oppdatert: 5. juli 2008 kl 19.09
Putins evil twin og Oslo Games arrangør, Henning Braathen.
Putins evil twin og Oslo Games arrangør, Henning Braathen.
Lesetid: 2 minutter

Himmelen over oss var lunefull og grå i dag. Vi visste at det kom til å begynne å regne når som helst. Derfor lot gutta det stå til mens sola gløttet fram, og sånt blir det god stemning av.

Contesten på Rådhusplassen åpnet sterkt med Henning Braathen, Thomas Kahlbom, Mika Edin, Ross McGouran, Michael Sommer og Jean Marc Soulet i første heat. Michael Sommer hadde uttallige førsøk på en høy nollie heelflip over corneren, men satte den desverre ikke. Publikum ga ham likevel massivt med applaus for ekstremt pågangsmot.

Ross McGouran startet med å sette en høy ollie 360 over den andre corneren, Thomas Kahlbom satte også noen solide nosegrinds og en knallsolid ollie over høyre corner på golfen.

Nybakte pappa Henning Braathen hadde et arsenal av triks opp i ermene og satte blandt annet både switchnose bluntslide, frontside flip og nollie frontside flip.

I andre heat var det Eero Anttila som fikk brust mest med fjøra, med Ricardo Paterno og Erik Johnssen like bak. Stefan Jacobsen hadde også en god dag og satte blandt annet en imponerende bluntslide to fakie over golftaket.

I tredje og siste heat så vi Julian Dykmans, Jani Laitiala, Jody Smith, Gustav Tønnesen og Fredrik Nærland kjive om de tjukkeste triksene. Jody Smith hadde en mye bedre dag i dag enn gårsdagen, og satte blandt annet nollie frontsideflip, frontsideflip og switch manual.

Gustav Tønnesen satte helt til slutt en utrolig one-foot manual over hele golfen på tredje forsøket, til dommernes store begeistring.

Premiene blir delt ut i kveld, på Fabrikken ved Blå. Der blir det heidundranes avslutningfest og stæsjdryss for alle deltagerene i Oslo Games 2008.

Publisert 5. juli 2008 kl 18.57
Sist oppdatert 5. juli 2008 kl 19.09
annonse
Relaterte artikler
Lær deg å skate miniramp med Fri Flyts skateskole

Miniramp: – Det viktigste er å stole på seg selv

Lær deg boardslide med Fri Flyts skateskole

Boardslide: – Krever mye øving

OLLIE: I starten kan det være lurt å lære seg bevegelsene man må gjøre med føttene på flatmark. Foto: Fredrik Ouren Jostad
Fri Flyts skateskole - slik gjør du ollie

Skaternes ollie: – En tålmodighetsprøve

Lær deg frontside 180 med Tonje Pedersen

Slik gjør du frontside 180 på skateboard

Lær deg skateboardtriks med Tonje Pedersen

Slik gjør du shuvit på skateboard

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen