Himmelen over oss var lunefull og grå i dag. Vi visste at det kom til å begynne å regne når som helst. Derfor lot gutta det stå til mens sola gløttet fram, og sånt blir det god stemning av.

Contesten på Rådhusplassen åpnet sterkt med Henning Braathen, Thomas Kahlbom, Mika Edin, Ross McGouran, Michael Sommer og Jean Marc Soulet i første heat. Michael Sommer hadde uttallige førsøk på en høy nollie heelflip over corneren, men satte den desverre ikke. Publikum ga ham likevel massivt med applaus for ekstremt pågangsmot.

Ross McGouran startet med å sette en høy ollie 360 over den andre corneren, Thomas Kahlbom satte også noen solide nosegrinds og en knallsolid ollie over høyre corner på golfen.

Nybakte pappa Henning Braathen hadde et arsenal av triks opp i ermene og satte blandt annet både switchnose bluntslide, frontside flip og nollie frontside flip.

I andre heat var det Eero Anttila som fikk brust mest med fjøra, med Ricardo Paterno og Erik Johnssen like bak. Stefan Jacobsen hadde også en god dag og satte blandt annet en imponerende bluntslide to fakie over golftaket.

I tredje og siste heat så vi Julian Dykmans, Jani Laitiala, Jody Smith, Gustav Tønnesen og Fredrik Nærland kjive om de tjukkeste triksene. Jody Smith hadde en mye bedre dag i dag enn gårsdagen, og satte blandt annet nollie frontsideflip, frontsideflip og switch manual.

Gustav Tønnesen satte helt til slutt en utrolig one-foot manual over hele golfen på tredje forsøket, til dommernes store begeistring.

Premiene blir delt ut i kveld, på Fabrikken ved Blå. Der blir det heidundranes avslutningfest og stæsjdryss for alle deltagerene i Oslo Games 2008.