I år er Sofia målet for Boardshop-turen. Det de fleste forbinder med Bulgaria er jo Bloody Beach og ungdomsfylla. Men dette er et land som har så mye mer å by på enn bare det. Hvis man søker på skateboarding in Sofia på youtube vil du kunne se et knippe av spotsene som byen har å by på. I tillegg er det et av de billigste landene i Europa, noe som gjør det enda mer attraktivt.

Vi dro samla tropp torsdag den 21. mai og skal være her en uke.

De som er med på turen i år er: Andre Nilsen, Fredrik Carlson, Isak Sandling, Sindre Sandvin, Øystein Ellingsen, Mads Johannsen, Andreas Evenstad og Andreas som driver boardshop.

Dette blir nok en tur i rekken av boardshop going east, og du kan forvente deg både bildeserier og filmklipp fra turen. Boardshop skal også lage film i år, oppfølgeren til Summerjoy så stay tuned.

Sofia er en billig og varm by. Vi tenkte å dra tidligere i år for å slippe Afrika varmen, men så feil kan man ta. Det har nok ikke vært under 25 grader her.

Det første som møtte oss når vi dro til hovedspoten var Volcom teamet som var her for å filme. Chima Ferguson slamma på en rail og besvimte, det hele endte i et sykehusbesøk.

I Bulgaria er det russefeiring akkurat nå, og den er like vill som i Norge. Vi har vært mye på Nationale cultur monumentet som er hovedspoten, men byen har mye mer å tilby. Neste bildeserie vil vise dette.

Ciao!!