/ Skate

No shit

– Det var regn i luften og SBTC ble flyttet til Shits innehall i Stavanger. Da vi kom frem var vi allerede en time etter skjemaet, men dette stoppet ikke gutta fra og rippe. Fri Flyt og Martin Vadet rapporterer fra skatetour på Vestlandet

Sist oppdatert 18. september 2007 kl 08.42
Erik Svendsen på en wallride i Stavanger.
Erik Svendsen på en wallride i Stavanger.

– Det ble en lettere amputert seanse i Stavanger. Toggi var skadet, og kruste rundt på oldschool brettet sitt. Nærland var dessverre ikke kommet på grunn av jobb, men han kommer til å komme sterkere tilbake på resten av turen. Gustav skatet som vanlig som en engel, og gjorde tekniske fliptrick ut trappa sammen med Pinzo og Erik Svendsen. Rissi filma det hele og mye bra ble busta, forteller en tydelig imponert Martin Vadet til Fri Flyt.

Så var det klart for best trick. Køen for å melde seg på ble stor, og triksene stadig større. Ungkalven som imponerte mest var Kristen på fem år, som gang på gang gjorde olle ned trappa. Men skateren som trakk det lengste strået var likevel Kenneth Andenes som gjorde en smooth dobble flip ned trappa.

Så gikk reisen videre til Haugesund. Solen sto høyt på himmelen og været var bra, men når de endelig kom seg inn til sentrum, begynte regnet og komme.

– Heldigvis lettet været når demoen skulle begynne så vi kunne ha den på rådhuset i Haugesund. I stedet for demo ble det heller et session med alle de lokale gutta, noe som var bra siden det var kald luft og gutta var ikke varme.

Etter en halv times session rullet best trick konkurransen i gang.. – Mye bra ble satt og mange små kids dro på med jomfru ollies ut den store seks’ern, deriblant Lille Gustav med hjelmen og Frankie på kun 12 år. Kenneth Andenes ble gårsdagens vinner og satte nesten dobbel flip ut sekser’ern her også. Men til slutt var det lokal helten Eirik Ballo som naila det beste tricket, fortsetter Martin.

Så bar det til innehallen hvor det ble skatet resten av kvelden sammen mee de lokale ripperene i Haugesundshallen

Publisert 18. september 2007 kl 08.42
Sist oppdatert 18. september 2007 kl 08.42
Relaterte artikler
Tonje Pedersen gjør kickflip
Slik lærer du kickflip - Fri Flyts skateskole

Kickflip: – Et triks jeg gjør veldig mye

Lær deg boardslide med Fri Flyts skateskole

Boardslide: – Krever mye øving

Lær deg å skate miniramp med Fri Flyts skateskole

Miniramp: – Det viktigste er å stole på seg selv

OLLIE: I starten kan det være lurt å lære seg bevegelsene man må gjøre med føttene på flatmark. Foto: Fredrik Ouren Jostad
Fri Flyts skateskole - slik gjør du ollie

Skaternes ollie: – En tålmodighetsprøve

Lær deg frontside 180 med Tonje Pedersen

Slik gjør du frontside 180 på skateboard

Lær deg skateboardtriks med Tonje Pedersen

Slik gjør du shuvit på skateboard

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue