For ellevte gang arrangeres Horten-konkurransen Kanalsession, og etter alt å dømme blir dette noe av det råeste det norske skatemiljøet byr på i år. Eventet blir nemlig toppet med internasjonal annerkjennelse og premiepenger på 40.000 kroner.

Flere disipliner i år

Det er ventet i overkant av 2000 elleville publikummere, og i år legges også street og vert til den store norske bowl-konkurransen. Byggingen er godt i gang i Horten allerede og både street-seksjonen og vert-rampen har fått en totaloppussing. Bowlen er i god stand fra før, men vil få noen nye plater før Quiksilver Bowlriders starter 22. august

Konkurransen starter med Street-kvalik for Juniorer lørdag morgen kl. 1100 og her vil utøvere fra USA, Sverige og Norge gi alt for sine venner, familie og fedreland. Påmelding er fredag 21. august og koster kr. 200 for èn gren eller kr. 300 for flere. Konkurransene i street og bowl er delt inn i klassene Junior (t.o.m. 14 år) og Senior. Vert er åpen klasse.

Vinn miniramp

I tillegg til den heiteste skatingen i Norge vil publikum få oppleve gourmet lunsj servert med fet musikk, publikumskonkurranser og give-aways fra arrangementets sponsorer. Seven-Eleven skal også arrangere en uhøytidelig mini-ramp-comp for 8-14 åringer med spennende premier som skateboards og t-skjorter. Dagens beste run vil bli premiert med en unik miniramp - så her gjelder det å være med!

Dette er en pressemelding fra Quiksilvercamp.no