SE OGSÅ: Nike X Soulland - FRI.day

 

Karsten Kleppan er aktuell i det nye Nike x Soulland-klippet, filmer til en ny onlinepart og har nettopp fått sin femte(?) promodell på Skate Mental. Uken før CPH Open gikk det fryktelig galt.

  

Yo Karsten! Hva skjer?

Akkurat nå tar jeg det rolig på en feriehus i Tisvilde i Danmark.

  

Rett på sak - Hva skjedde uken før CPH Open?

Ok, så jeg dro til Køben en uke før konkurransen begynte, for å filme til et klipp med de Quartersnacks-gutta. Vi hadde varmet litt opp på "Den røde plass", før vi bestemte oss for å stikke på Sykehuset for å sjekke ut de lange dobbelrailsa. Når vi kom til spottet begynte alle bare å teste ut railen litt, noen hoppa på noen 5050s og andre la opp noen slappe boardslides. Det tok ikke lang tid før jeg og et par andre hadde boardslidet hele greia. Boardsliden gikk så greit at jeg tenkte jeg skulle slenge opp en lipslide for moro skyld, men da måtte jeg skate den andre railen, fordi det er to rails som er helt like der, den ene har best runup til frontside og den andre til backside. Jeg byttet rail og hoppet opp i en lipslide, men jeg hadde glemt å sjekke om denne railen faktisk skled, så halvveis ned på railen ble jeg helt stuck, fløy fremover og landet på skulderen/hodet i bunnen av trappa.

   

Wow. Skjønte du at noe var brukket med en gang?

Nei, jeg satt meg opp med en gang å tenkte at dette egentlig gikk jævelig bra med tanke på at jeg akkurat hadde flydd ned havle trappa, men jeg merket ganske fort at det var noe som hadde skjedd med skulderen. Jeg kikket ned på skulderen og der var det absolutt noe som ikke stemte, først trodde vi at jeg hadde fått den ut av ledd, men etter en røntgensjekk på akkutmotaket (som for øvrig lå rett rundt hjørnet) kunne legene konstatere at jeg hadde kragebeinet ut av ledd.

  

Heavy. Hva skjedde så?

Legene rådet meg til å dra hjem til Norge for å se om jeg trengte å operere eller ikke. Jeg dro hjem på dagen, og etter mye om og men kom de norske legene frem til at jeg slipper å operere.

 

Vet du hvor lenge det er til du får skatet igjen?

Nei, eller alle de legene jeg har prata med har sagt litt forskjellig om hvor lang tid det kommer til å ta. Jeg tror/håper det ikke tar mer enn èn til to måneder før jeg er tilbake på brettet.

 

Bra! Vel, lykke til og god bedring Karsten!

Tusen takk for det!