Pressemelding fra NORB:

Vi i NORB styret har lenge ønsket en ansatt som kan jobbe med klubbutvikling og medlemskontakt for å styrke tilbudet til alle som jobber frivillig for skateboarding. NM-konferansen i Gjøvik tydeliggjorde et behov for å profesjonalisere organiseringen av Norsk Organisasjon for Rullebrett (NORB). Det at skateboard kan bli en OL-gren har forsterket dette behovet. Derfor har vi i NORB jobbet for å finne en løsning.  

Nå har NORB fått hjelp av vår samarbeidspartner Nordic Arena, til å styrke NORB med en stilling. Det er derfor med stor glede og stolthet at vi kan røpe at Henning Braaten starter i NORB med umiddelbar virkning. Vi er også veldig glade for at Nordic Arena legger til rette for at Joakim Wang kan jobbe deltid for NORB.

LES OGSÅ: Michael Sommer i andre runde av BATB
LES OGSÅ: Hva skjer? - Martin Strøm

IMG_9274
IMG_9274

EKSPERT: Henning Braaten var TV 2s skateboardekspert under X Games. Nå starter han med umiddelbar virkning i NORB.

Braaten er den riktige mannen til å videreutvikle NORB sammen med styret. Han har meget god kjennskap til skateboardnorge, han har bred skatefaglig erfaring og høster respekt hos skatere i inn- og utland. Braaten har et brennende engasjement for skateboard som aktivitet og for skateboardkulturen, og vi er sikre på at Braaten vil bidra til å løfte NOB og klubbene i NORB til et helt nytt nivå.

LES OGSÅ: Fortvil ikke, det blir invitational i år også!

– Henning var den personen som sto øverst på lista over hvem vi ønsket oss som Generalsekretær og daglig leder i NORB. Når vi nå fikk anledningen til å få Braaten med på laget var det et enkelt valg, sier presidenten i NORB, Per Olav Hetland.

– Henning sin unike kompetanse vil nå komme hele landet til gode. Vi er veldig glade for at Braatens tidligere arbeidsgiver Betongpark har lagt til rette for at NORB skal kunne styrke sitt arbeid allerede nå, avslutter Hetland.