Fredag 11. desember klokka 18 er det offisiell åpning av denne julegaven til alle på brett og blades i Vågå og nærområdet.

Torgrim Vole er primus motor.

- Innendørs skatehall er en drøm jeg har hatt siden jeg var liten, og i høst har jeg hatt midler, lokaler, tid og lyst, forteller frikjøringsproffen.

- Helt siden den gamle rampa mi ble revet for cirka tre år siden har jeg hatt en ide om å få til noe innendørs i Vågå. I fjor ble den gamle landbruksskolen i bygda lagt ned, og lokaler ble etterhvert stilt til rådighet. Med god hjelp fra ivrige kids og snekker-kompiser har drømmen blitt virkelig og fredag blir det endelig åpning. All ære til kommunen, Vågå Ungdomslag, Sparebank1 Lom&Skjåk og all god dugnadshjelp for at dette kunne bli en realitet, sier han.

Innkjøring endte på sykehuset

Rampa har vært under innkjøring i to ukers tid, og den krevde sitt første offer i Ola Reidar Nyrnes med en skulder ut av ledd forrige helg, men utenom skal det ikke vært noen store skader enda.

Slik finner du veien

Rampa ligger ca en halv km forbi Vågå sentrum mot Lom, eller ca to km fra krysset riksveg 15/riksveg 51 (Valdresflya). Sving til høyre mot vågå neste gang du skal til stryn og sjekk det ut.

Her er også en link til en liten videosnutt fra Klones..