Martin Vollen har snekra sammen sin beste episode så langt, og det med god hjelp fra et knippe superpadlere fra USA, New Zealand og Spania, og ikke minst: Eksotiske shots med hissig padling i Øvre Skjøli.

Men episodens høydepunkt er nok Flemming Vatnes comeback i fossen han førstegangspadla i 2001: Purkhola i Rauma, eller Flemming´s drop, som den kalles blant padlere som er ufaglært i romsdalsdialekt.

Flemming er den noe uvanlige kombinasjonen av verdens beste elvepadler, legende, godt opp i 40-åra, familiefar og garantert uenig i førstnevnte status. Men alle vet at det er sant, og det er bare å se på fyren med rød jakke, blå hjelm og gul kajakk i filmen, så får du det bekrefta.

Flemming fikk innvilga en ukes padleferie i sommer, og den brukte han blant annet på å fiske superpadleren Aniol Serrasolses ut av ei valse i Smådøla og på å gå på trynet i Purkhola. Det siste ser du i filmen, og vi kan ta med at engelskmannen som gjorde det samme like etterpå ble henta med helikopter. Snart kommer Substantial TVs halvtimes lange episode fra Norge, og der er det enda mer spetakkel.  

LES OGSÅ: En kald start