/ Padling

Stri strøm og verdens beste

I årets andre og siste episode av Strie Strømmer TV får du se verdens beste elvepadler gå på trynet i hølet til en gris.

Sist oppdatert: 24. september 2013 kl 10.20
Lesetid: 1 minutter

Martin Vollen har snekra sammen sin beste episode så langt, og det med god hjelp fra et knippe superpadlere fra USA, New Zealand og Spania, og ikke minst: Eksotiske shots med hissig padling i Øvre Skjøli.

Men episodens høydepunkt er nok Flemming Vatnes comeback i fossen han førstegangspadla i 2001: Purkhola i Rauma, eller Flemming´s drop, som den kalles blant padlere som er ufaglært i romsdalsdialekt.

Flemming er den noe uvanlige kombinasjonen av verdens beste elvepadler, legende, godt opp i 40-åra, familiefar og garantert uenig i førstnevnte status. Men alle vet at det er sant, og det er bare å se på fyren med rød jakke, blå hjelm og gul kajakk i filmen, så får du det bekrefta.

Flemming fikk innvilga en ukes padleferie i sommer, og den brukte han blant annet på å fiske superpadleren Aniol Serrasolses ut av ei valse i Smådøla og på å gå på trynet i Purkhola. Det siste ser du i filmen, og vi kan ta med at engelskmannen som gjorde det samme like etterpå ble henta med helikopter. Snart kommer Substantial TVs halvtimes lange episode fra Norge, og der er det enda mer spetakkel.  

LES OGSÅ: En kald start

Publisert 24. september 2013 kl 10.20
Sist oppdatert 24. september 2013 kl 10.20
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen