/ Padling

I elvedronningas stæsj-sekk

SOMMERSTÆSJ: Mariann Sæther er en av verdens beste kvinnelige padlere. Her er utstyret hun bruker i sommer.

Sist oppdatert: 13. juli 2014 kl 20.52
I VERDENSTOPPEN: Mariann Sæther er utvilsomt en av verdens beste kvinnelige elvepadlere. I spalten Sommerstæsj avslører vi hva slags utstyr hun bruker på elva.
I VERDENSTOPPEN: Mariann Sæther er utvilsomt en av verdens beste kvinnelige elvepadlere. I spalten Sommerstæsj avslører vi hva slags utstyr hun bruker på elva.

Creeekbåt: – Liquid Logic Remix 69. Jeg liker at den er rask og at den får god fart ut/over valser. Et aber er at den ikke er den enkleste å boofe, slik at hvis vi er på f.eks Teigdalselva så hopper jeg gjerne i en Stomper i stedet for. Stomper boofer automatisk, men ligger ikke like godt på linja som Remixen.

Lekebåt: – Jackson Rockstar eller Star. Jeg har begge deler, og begge båtene er intet mindre enn syke. Ekstremt enkelt å gjøre triks, både på bølge og i valse. Tilgivende, har ekstremt bra release (løs på bølgen), og mye volum rundt kroppen gjør at man flusher mindre. 

Årer: – Kober Paddles Scorpion - 198 cm - 35 grader med progressivt skaft. Åra er ekstremt lett og hardfør, skaftet gjør at jeg får mer kraft i takene. Årebladene er ikke for store (da får jeg senebetennelse), men store nok til å gi god kraft. Jeg bytta fra Werner til Kober og mener at man får mer for pengene med Kober.

Trekk: – HF Silverback -funker!

Vest: – Astral Greenjacket. Funksjonell og sikker.

Tørrklær: – Sweet Intergalactic tørrdrakt. Small passer meg perfekt, og det finnes ikke noe sikrere på markedet (med unntak av god gammeldags hel våtdrakt!).

Hjelm: – Sweet Strutter - det er denne som passer hodet mitt best, og jeg liker skyggen for å unngå sol i øynene.

Tjuvtriks: – Pin-kit er lite nok til å passe i vesten, det må være med. To trinser, tre karabinere, slynge og prusik.

Annet: – Kasteline; HF 18 meters line (det er så lang jeg kan kaste…).

Alt Marianns padlestæsj ser du i galleriet under!

Publisert 13. juli 2014 kl 20.52
Sist oppdatert 13. juli 2014 kl 20.52
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen