/ Padling

I elvedronningas stæsj-sekk

SOMMERSTÆSJ: Mariann Sæther er en av verdens beste kvinnelige padlere. Her er utstyret hun bruker i sommer.

Sist oppdatert 13. juli 2014 kl 20.52
I VERDENSTOPPEN: Mariann Sæther er utvilsomt en av verdens beste kvinnelige elvepadlere. I spalten Sommerstæsj avslører vi hva slags utstyr hun bruker på elva.
I VERDENSTOPPEN: Mariann Sæther er utvilsomt en av verdens beste kvinnelige elvepadlere. I spalten Sommerstæsj avslører vi hva slags utstyr hun bruker på elva.

Creeekbåt: – Liquid Logic Remix 69. Jeg liker at den er rask og at den får god fart ut/over valser. Et aber er at den ikke er den enkleste å boofe, slik at hvis vi er på f.eks Teigdalselva så hopper jeg gjerne i en Stomper i stedet for. Stomper boofer automatisk, men ligger ikke like godt på linja som Remixen.

Lekebåt: – Jackson Rockstar eller Star. Jeg har begge deler, og begge båtene er intet mindre enn syke. Ekstremt enkelt å gjøre triks, både på bølge og i valse. Tilgivende, har ekstremt bra release (løs på bølgen), og mye volum rundt kroppen gjør at man flusher mindre. 

Årer: – Kober Paddles Scorpion - 198 cm - 35 grader med progressivt skaft. Åra er ekstremt lett og hardfør, skaftet gjør at jeg får mer kraft i takene. Årebladene er ikke for store (da får jeg senebetennelse), men store nok til å gi god kraft. Jeg bytta fra Werner til Kober og mener at man får mer for pengene med Kober.

Trekk: – HF Silverback -funker!

Vest: – Astral Greenjacket. Funksjonell og sikker.

Tørrklær: – Sweet Intergalactic tørrdrakt. Small passer meg perfekt, og det finnes ikke noe sikrere på markedet (med unntak av god gammeldags hel våtdrakt!).

Hjelm: – Sweet Strutter - det er denne som passer hodet mitt best, og jeg liker skyggen for å unngå sol i øynene.

Tjuvtriks: – Pin-kit er lite nok til å passe i vesten, det må være med. To trinser, tre karabinere, slynge og prusik.

Annet: – Kasteline; HF 18 meters line (det er så lang jeg kan kaste…).

Alt Marianns padlestæsj ser du i galleriet under!

Publisert 13. juli 2014 kl 20.52
Sist oppdatert 13. juli 2014 kl 20.52
Relaterte artikler
Zack Mutton Holy Diver
Verdensmester Zack Mutton hyller Voss og det norske padlemiljøet

Verdensmester i elvepadling hyller Voss

25 ÅR MED GALSKAP OG LUE PÅ: Under Ekstremsportveko i 2013 var det helt korrekt å bruke lue innendørs. Foto: Roger Brendhagen
Veke-sjefen takker for seg

– Veko betyr alt for Voss

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue