Vi har trukket fram tre skikjørere vi gleder oss ekstra mye til! Fullstendig kjøreliste finner du nederst i saken. Dette er altså det andre uttaket for skikjørere. Det siste skjer i desember.

Allerede har Tiril Sjåstad Christiansen blitt invitert.

Emma Dahlström (23) fra Torsby, Sverige

Den svenske stildronninga vant X Games i fjor i Tirils fravær, og kommer til Oslo som regjerende mester i slopestyle. Nå er det Big Air, men alt ligger til rette for en skandinavisk knivkamp mellom hun og vår egen Tiril. Dahlström havnet på en fin 5.-plass i OL i Sotsji, og har tidligere vist at hun kan kjempe på høyt nivå i Big Air med en 2.-plass fra Nine Queens i Italia i 2014.

Vi skal ikke glemme at Lisa Zimmermann gjorde doble cork i Nine Queens for to år siden. Kan bli en hard motstander i Big Air for begge to.

Joss Christensen (23) fra Salt Lake City, USA

Regjerende olympisk mester i slopestyle, og sølvmedaljevinner fra fjorårets X Games. En av verdens desidert beste konkurranse-kjørere på ski, som også har bevist at han kan kjøre Big Air. Tok gullmedaljen i Cardrona i fjor (en AFP Premium-konkurranse). Har en trickbag som bør få Tøyenparken til å juble. Bør forøvrig nevne James Woods i samme åndedrag, som kom knepet utenfor pallen i Australia tidligere i år, i det som ble en triple cork-fest man ikke har sett maken til før.

Torin Yater-Wallace (19) fra Aspen, USA

På hjemmebane hvert eneste år under X Games, men tar også medalje hver gang. Har vært med i sirkuset siden han var 15 år gammel, og presterer stort sett hver eneste gang. 

Tok gullmedaljen forrige gang X Games var i Europa (i half pipe), og mye skal til om han ikke gjør det igjen.

Det skal nevnes at de tre medaljevinnerne fra forrige X Games i Aspen, Vincent Gagnier, Bobby Brown og Elias Ambühl, ble invitert i forrige runde.

Disse er klare for X Games i Oslo: 

SKI HP Men

Torin

Yater-Wallace

USA

SKI HP Men

Benoit

Valentin

FRA

SKI HP Men

Simen

D`Artois

CAN

SKI BA Men

James

Woods

GBR

SKI BA Men

Joss

Christensen

USA

SKI BA Men

McRae

Williams

USA

SKI HP Wmen

Maddie

Bowman

USA

SKI BA Wmen

Emma

Dahlstrøm

SWE

SKI BA Wmen

Lisa

Zimmermann

GER