– Veldig fornøyd med en ny seier i worldcupen! Spesielt etter en sur 4. plass i forrige helgens X Games, sa Johanne Killi etter dagens seier i Mammoth.

Killi har vunnet tre av tre verdenscup renn i slopestyle denne sesongen, og kjører med gul ledertrøye for tiden.

Annonse

– Det er rått, hun leverer varene og er godt i gang til årets VM, sa Viaplays ekspertkommentator Anders Backe.

Til tross for krevende vindforhold i lørdagens slopestylefinale, leverte jentene store triks i finalen. På grunn av kraftig vind i det andre runnet klarte absolutt ingen av jentene å lande et run.

Johanne Killi landet sitt første run, som sendte hun rett opp i ledelsen. I sitt andre run blåste det for mye til at Killi kunne fullføre hele runnet sitt. Dermed ble hun stående med poengsummen 84.80 fra første run.

– Jeg er glad for at jeg landet det første runnet, fordi i andre run hadde jeg null sjanse på å komme over det siste hoppet.

Se video av runnet her:

Sandra Eie falt på den aller første railen i sitt første run, og landet dessverre på kulen på det tredje hoppet i sitt andre run. Med kun 32.00 poeng i sitt siste run, endte hun på en 5. plass.

Birk Ruud og Sebastian Schjerve ble nummer en og to i herreklassen.

– Helt rått med Birk og Sebastian på pallen også, jeg er stolt av å være en del av det norske Freeski-landslaget, sa Killi til Fri Flyt.

Resultatliste finale

  1. Johanne Killi

  2. Kirsty Muir

  3. Ruby Star Andrews

  4. Ruyi Yang

  5. Sandra Eie

  6. Sarah Hoefflin

  7. Mathilde Gremaud

  8. Megan Oldham