Etter en pause i 2016 er det igjen klart for The Team Battle. Noen av Norges beste snowboardkjørere møtes i Kvitfjell for å konkurrere som teams. Thomas Olsen, initiativtaker til det hele forteller at det er etter mange år med snowboardkjøring og konkurranser, hvor han er reist verden rundt han fikk ideen til The Team Battle. Han ønsker å ta med seg gleden, samfunnet og stokefaktoren miljøet har å by inn i en konkurranse. Samle en stor gjeng med snowboardere som lager team og kjører mot hverandre. 

Annonse

Legendarisk konkurranse

The Team Battle 2015 var en stor suksess. Team Session hadde det lille ekstra og gikk av med seieren. De hadde kledd seg i prinsessekjoler og tiara for anledningen og leverte helt rått både på rails og hopp. Konkurranse hadde kun én regel og det var at alle på teamet måtte droppe inn samtidig. 

The Team Battle 2015 inkluderte en naken utfordring og luftige svev. Foto: Daniel Tengs

Avgjørende stemme

Før vinnerlaget skulle kåres, måtte hvert team stemme på laget de synes kjørte best. De var selv med på å kåre vinneren av Team Battle, i tillegg til fem dommere, som dømte etter stil, vanskelighetsgrad, kreativitet, og sist men ikke minst; team spirit. Det var tits, baris og skikkelig stå-på-vilje, på begge kjønn.

Vil du lage eller har et team send en edit til Thomas på thomas@daggers.no