Det ble nemlig ingen finale i dag på grunn av tåka i Skeikampen, dermed ble resultatene fra kvaliken stående som avgjørende. Og der var pelskledde Skarbøe best.

- På gladskalaen hvor 10 er maks, er jeg på 10 plusspluss nå. Dette er helt rått, fortalte en storfornøyd Sjeik etter at resultatene ble offentliggjort klokken sju i kveld.

Annonse

Selv om Skarbøe må dele premiepotten med de ti beste kjørerne, legger ikke det noen demper på stemningen. I stedet for 30.000 kroner, sitter han nå igjen med 5000 kroner.

- Det er ikke bittert å dele pengene med de andre. Vi er alle kamerater, og vi pleier å gjøre det sånn. Det er superkult å vinne mot så mange gode kjørere, men det er ikke pengene som teller, sier.

Andre plass gikk til Henning Martinsen, som også vant dagens best trick contest, med en stilren backside half cab noseblunt på wallriden. Denne konkurransen erstattet finalen som egentlig skulle gå i dag, men som ble stoppet av tåka.

Tredjeplass i Sjeiken av Skeikampen gikk til Torstein Horgmo, svenske Martin Sandberg kom på fjerde, og Per Iver Grimsrud tok femteplassen. For komplette resultater, se www.tacky.no

- Tore Meirik