Pudderbonanza i Sogndal

Fotograf Håvard Nesbø bestakk driftssjefen med sjokolade og fikk herje i den nedsnødde Hodlekveskogen etter stengetid. Se bildene!

Sist oppdatert 22. januar 2018 kl 20.34
ETTER STENGETID: Sondre Setrom gønner på gjennom sogndalsk dypsnø av beste sort etter å ha bestukket pudderbussjefen med sjokolade. Foto: Håvard Nesbø
ETTER STENGETID: Sondre Setrom gønner på gjennom sogndalsk dypsnø av beste sort etter å ha bestukket pudderbussjefen med sjokolade. Foto: Håvard Nesbø

– Vi måtte bruke litt tid på leting etter ei ski i villsnøen da mørket nærmet seg, så den siste pudderbussen gikk, men daglig leder Per Odd tok på seg limo-ansvaret  med sin Peugedes og henta de siste som akkurat fikk dura gjennom eplehagen i halvmeter uspora villsnø kl 16:30. Snakk om service!

Mer snø på vei

Det forteller Sogndal-local Sondre Setrom, som melder om supre skiforhold i saftbygda. Og mer skal det bli.

– Tradisjon tro fylles dalen med snø, og Rindabotn fylles med blidspente fjes fra fjern og nær. Sist uke kom nok et påfyll med champagnepudder, og selv med mye folk på ski har det vært mer enn nok å ta av for alle. Snøværet har fortsatt, og yr melder om mer snø fremover, så alt tyder på at de neste dagene skal bli vel så bra, sier han.

Dårlige kortspill-tider for Øystein Henjum

Bildebevisene ser du i galleriet under, men først kan det være verdt å merke seg to faktaopplysninger og ett tips fra Setrom:

1. En østlending som har bodd i Whistler i fire år, mente at snøen var på høyde med det han fikk de årene han bodde der.

2. At føret holder seg prima fremover er like sikkert som at Øystein Henjum taper i kortspillet Boms og President. Det vil si 100%.

– Ja, og få med lurheta i å vente på angitt plass på holdeplassene, og ikke langs riksveien.

Publisert 22. januar 2018 kl 20.34
Sist oppdatert 22. januar 2018 kl 20.34
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen