Andre dag på Team Battle nærmer seg slutten for noen, men har samtidig så vidt begynt for andre. Kvelden er fremdeles ung, og premieutdelingen gjenstår fremdeles.

Annonse

Team spirit på team Scubarats! Foto: Process Films / Snowboardforbundet 

Et av lagene som har skilt seg ut under selve lagkonkurransen er Mushroom Crew, som har tatt turen fra Trondheim for å delta på The Team Battle. Trym Nordgård, Kristoffer Lerånd, Petter Grøn og Sindre Cottis har i dag slashet og surfet seg rundt i parken iført våtdrakter. Vi tok en liten prat med Sindre som også har feiret bursdagen sin i parken:

 

-Her har det vært full sol og bra surf. Det var litt variende forhold, men vi fikk noen bra rides, og alle på teamet lærte seg cutback. Det var høydepunktet. Vi hadde god team spirit, og er veldig klare for å vinne surfetur! Av andre lag må jeg trekke fram Session, de hadde veldig bra kostymer, nesten like bra som oss.. Challengene har vært konstruktive: krevende, facinerende og lærerike. Vi har sanka poeng i helgen! Det var sjukt morsomt. Det er mange hyggelige folk, og et bra sted å feire bursdag. Og ikke minst en bonus med gratis øl i bakken!

  

Brudgommen Eirik Nesse. Foto: Process Films / Snowboardforbundet

 

Andre høydepunkt gjennom dag to er at Gramps Unit viste at de gamle fortsatt er eldst, og satte alle femmerne og en haug med sjuere på den store hopplinen uten å frykte isete landinger. Laget fra Norsk Tipping kjørte hardt på challengene i dag som i går, og drømmer seg allerede bort til perfekte bølger og valgfri Lapoint-camp. Session hadde i år igjen gått all inn på kostymer, denne gangen med bryllupstema, der de hadde både brud, brudgom, prest og brudepike.  

 

Vi kommer tilbake med intervjuer når alle vinnerne er kåret!