Første dag i bakken er over, og de fleste kjørerne har nå beveget seg videre, enten til hotellets jacuzzi, eller til afterskien like ved. Første dag gikk med til å hilse på gamle kjente og ikke få gjort så mange challenges som mulig på The Team Challenge. Kvitfjell vartet opp med en helt rå park, og med et vidt spekter challenges var det nok å gjøre. Alle kjørerne fikk utdelt en liste med 50 challenges der det er om å gjøre så mye som mulig. Det hele dokumenteres med film/foto og legges ut på The Team Battles instagram. Konseptet er enkelt og greit - laget med flest poeng innen lørdag kveld vinner. Challengene gikk ut på alt fra bs 1 på og sw bs 1 av S-railen, til å fise på konkurrentene sine. Og beste triks naken var selvfølgelig tilbake på lista i år også.

 

Annonse

Challenge #46: Headplant av Fredrick Johnsen for Scubanation 

 

Vi tok en prat med Alexander Klerud som er både parkshaper og deltaker på Bataleon-teamet:

 

-Første dag var veldig hard, men veldig gøy. Det var god stemning fra dag en. Vi har prøvd å få mest mulig ut av alle elementer og alle linjer, sånn at man kan switche det opp og kjøre forskjellige lines hele tida. Jeg føler flowen er grei. De siste dagene har vi bygd sjukt mye, og fått opp sikkert 20 nye elementer, så gutta har virkelig stått på! Vi har hatt planer om å bygge dette lenge, men har ikke hatt nok snø før nå. Vi har en veldig kreativ linje.

 

Er det noen du synes har utmerket seg i dag?

 

-Kristoffer Lerånd har kjørt ganske sjukt, og Thomas Hubert har kjørt bra. Og gutta mine i Hell Cabinet har kjørt dritbra! Kelso gjorde en perfekt boardslide på kjettingrailen.

 

Det går rykter om at du også har kjørt bra på kjettingen i dag?

 

-Haha, mye mulig ;) (Boardslide frontflip kommer snart på The Team Battle sin instagramkonto!)

 

Challenge #19: Len-tribute: Nollie backflip av Kristoffer Lerånd, Mushroom crew

 

Hva er strategien for å vinne?

 

-Det er å ha det gøy! Team spirit! Det er i alle fall det jeg kan stille med. Det har funka før det!

 

Hva synes du om årets challenges?

 

-Det er mye rare challenges! Jeg hadde forventa litt mer bare triks, men det er veldig gøy at de har gjort det sånn. Da må du være kreativ på din måte. Det er mer utfordrende å gjøre challengesene nå enn tidligere, men det er en positiv ting! Du ser folk gjør de forskjellige tingene med  på sin egen måte og med ulik vanskelighetsgrad, som at noen (Jørgen Formoe) velger å gjøre skateboardtriks på en rail, der han gjør pop shuvit på railen og lander i 5050. Det å pranke folk kunne kanskje litt for tidkrevende, også er det litt slemt at det er en challenge der man skal kjøpe øl til en man ikke liker. Team Battle handler jo om å være venner! Den jeg har her nå har jeg heldigvis kjøpt selv.

 

Følg instagramkontoen @theteambattle for å se alle lagene sine bidrag i team challengen!

 

Challenge #10: The drop challenge av Leander Rippli Vetti på team Session 

 

I morgen fortsetter lagene med challenges, før det er duket for selve The Team Battle og vi kommer selvsagt med full rapport fra det hele.