Premieutdelingen gikk ned på afterpartyet, med en rekke ulike priser. Selve The Team Battle ble vunnet av Bataleon/The Drop teamet, som hadde dratt på mest i alle deler av parken. De kjørte tett sammen hele dagen, og hadde god team spirit i tillegg til ekstremt bra kjøring. Det hadde vært full enighet hos dommerpanelet, og en soleklar seier. Alexander Klerud på vinnerteamet tok også prisen for Most Valueable Player, og er storfornøyd med helgen:

 

Annonse

-Team Battle helt sjukt. Det var sykt bra stemning og rå kjørere. Homiestemning hele dagen! Det var de tre feteste timene på snowboard i år. Jeg tror grunnen til at vi vant var at vi kjørte som et lag, det var en gjeng med kompiser som stoka hverandre opp hele tida. Når en begynner å dra på kommer alle andre også. Det gøyeste var å vinne med laget. Det er mye morsommere å vinne sammen med noen og dele gleden. Da blir stoken mye bedre. Men det var en helt sjuk følelse å vinne Most Valuable Player også, det var overveldende!

 

Se film fra dag 2 på The Team Battle: 

  

 

The Team Challenge som gikk over hele helga ble vunnet av Session, som kunne krysse av å ha gjennomført nesten 40 av challengene og dermed gjorde seg fortjent til en uke på surfecamp hos Lapoint. 

 

Her er alle helgens vinnere:

 

Best style:

Team Bataleon jr:

Sander Danielsen

Jonas Danielsen

Osmo Mikkola

 

Best trick: Fredrik Perry

 

Most Valuable Player: Alexander Klerud

 

The Team Challenge:

1. Session (Eirik Nesse, Leander Rippli Vetti, Didric Aardal Lothe, Dina Treland)

2. Norsk Tipping

3. The Drop / Mushroom Crew

 

The Team Battle:

1. The Drop/Bataleon (Alexander Klerud, Tobias Hjertonsson, Joakim Deigen, Stian Aanestad, Andreas Storebø, Marius Urbunavicius)

2. The Hell Cabinet

3. Mushroom Crew

God stemning også hos dommere, filmere og arrangører! Foto:Process Films/Snowboardforbundet