Vassfjellet stengte heisene i snøfallet: – Lekeplass for selvdrevne snøjegere

Da snøen falt over Vassfjellet i helga var heisene fortsatt stengt. Det skremte ikke Bård Smestad, som fikk fantastisk skikjøring i skianlegget.

Sist oppdatert 13. desember 2016 kl 09.54
FLOTT KJØRING: Vassfjellet ga flott kjøring i helga - for de som var villige til å gå opp selv. Foto: Bård Smestad
FLOTT KJØRING: Vassfjellet ga flott kjøring i helga - for de som var villige til å gå opp selv. Foto: Bård Smestad

– Det utrolige var at heisene var stengt, så det lå fin snø overalt. I bakkene, i heistraséen og oppe på fjellet. Det er litt tynt helt øverst, men om man legger sporet der det ser jevnt ut blir det bra. Og den aller fineste skikjøringen fant vi skiløpers høyre for den øverste heismasten til Fjellheisen, sier Bård Smestad til Fri Flyt.

Vassfjellet, som ligger omlag en halvtime sør for Trondheim, fikk et skikkelig snøfall i løpet av helga. Det var derimot ikke nok til å få skianlegget til å åpne heisene, grunnet lite snø i heistraseene.

– Væromslaget lar vente på seg, og de siste dagers regnvær har gjort sitt til at det ikke er noe snø igjen i heistraseene. Dersom det kommer mye snø i løpet av lørdag, kan det bli aktuelt med åpning igjen på søndag, skrev Vassfjellet på sin Facebook-side.

En som ikke lot seg skremme var derimot topptur-entusiast Smestad, som fant særdeles fin skikjøring. Det meldte midværet som skulle komme over Midt-Norge lar enda vente på seg. Smestad var i skisenteret både søndag og mandag.

– Mildværet som var meldt slo ikke til, så det var fremdeles fine forhold.

Se bilder nedenfor:

Publisert 13. desember 2016 kl 09.54
Sist oppdatert 13. desember 2016 kl 09.54
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen