– Det utrolige var at heisene var stengt, så det lå fin snø overalt. I bakkene, i heistraséen og oppe på fjellet. Det er litt tynt helt øverst, men om man legger sporet der det ser jevnt ut blir det bra. Og den aller fineste skikjøringen fant vi skiløpers høyre for den øverste heismasten til Fjellheisen, sier Bård Smestad til Fri Flyt.

Vassfjellet, som ligger omlag en halvtime sør for Trondheim, fikk et skikkelig snøfall i løpet av helga. Det var derimot ikke nok til å få skianlegget til å åpne heisene, grunnet lite snø i heistraseene.

– Væromslaget lar vente på seg, og de siste dagers regnvær har gjort sitt til at det ikke er noe snø igjen i heistraseene. Dersom det kommer mye snø i løpet av lørdag, kan det bli aktuelt med åpning igjen på søndag, skrev Vassfjellet på sin Facebook-side.

En som ikke lot seg skremme var derimot topptur-entusiast Smestad, som fant særdeles fin skikjøring. Det meldte midværet som skulle komme over Midt-Norge lar enda vente på seg. Smestad var i skisenteret både søndag og mandag.

– Mildværet som var meldt slo ikke til, så det var fremdeles fine forhold.

Se bilder nedenfor: