Hadde du orket denne heiskøen?

Heiskøen i Vail i USA vekker oppsikt over hele verden.

Sist oppdatert 13. februar 2020 kl 15.02
Heiskø i Vail
HEISKØ: Vail Mountain så slik ut da gjestene kom etter nysnøen. Foto: Skjermdump

Vail i Colorado, hvor det i tillegg koster nesten 2000 kroner for et dagskort, har trolig satt ny rekord i heiskø. I filmen som du ser nedenfor er det tilnærmet endeløst med kø fram til heisen for å komme til topps i skianlegget.

Skisenteret, som både er dyrt og kjent for å både være populært, hadde fått nærmere en meter med pudder denne dagen. Snøfallet er ifølge Powder et av største på nærmere 60 år. Heiskøene ble særlig store ved Gondola One og Chair 5, hvor bildet ovenfor er fra sistnevnte.

– Jeg vet at et bilde sier tusen ord, men jeg skal sette dette litt i kontekst. Jeg har tro på at de ansatte, sammen med den store investeringen vi har gjort i å få raske skiheiser løser dette. Dette var en isolert hendelse i ekstreme forhold, sier driftssjef i Vail Mountain, Beth Howard, til Powder, som samtidig også tar selvkritikk:

– Jeg vet vi kunne gjort en bedre jobb med å forutsett dette.

Publisert 13. februar 2020 kl 15.02
Sist oppdatert 13. februar 2020 kl 15.02
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen