/ Trysil

Trysilfjellet starter vintersesongen

Lørdag 6. november kl 09.00 åpner 2 heiser på Turistsenteret. Sindretrekket og Trollheisen, med deler av løype 15 Sindrebakken og Tollbakken

Sist oppdatert 3. november 2004 kl 14.20

Været de siste dagene har ikke vært av det beste slaget for snøproduksjon, med høyere temperaturer i høyden enn i dalen, forteller skisenteret i en pressemelding. Men iherdig jobbing av bakkemannskapet i Trysilfjellet har sørget for det alle venter på - åpning!

Bakkemannskapet i Trysilfjellet jobber på for å få klargjort så mye som er mulig av de to nedfartene. Litt usikre værprognoser gjør skisenteret kan si hvor mye av nedfartene som åpner, men skikjøring blir det!

Snøproduksjonen har bare så vidt startet. Trysilfjellet åpner mer så snart det er gode nok snøforhold til det. Ansatte og maskiner står klare til å jobbe natt og dag, og det er mulig å sette 12 personer i jobb med snølegging døgnet rundt.

Ski In 12. - 14. november

Trysilfjellet åpner førstkommende helg. Men selve feiringen av vintersesongen 2004-2005, Ski In , er helga 12.-14. november. Da blir det blant annet skidemo fra forskjellige leverandører av ski og brett, og både den 12. og 13. november er det live-afterski med Rydell & Quick på Laaven på Turistsenteret.

Publisert 3. november 2004 kl 12.00
Sist oppdatert 3. november 2004 kl 14.20
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen