/ Trysil

Trysil stenger for resten av sesongen

Norges soleklart største skianlegg har fått beskjed om å stenge skiheisen for sesongen.

Sist oppdatert: 18. mars 2020 kl 10.17
Trysil
STENGER: Skisesongen er nå slutt i Trysil. Foto: Ola Matsson / Skistar
Lesetid: 2 minutter

Alle skianlegg i Norge er nå stengt, men det er foreløpig i en to ukers periode. I går kom derimot beskjeden om at Trysil, som er Norges desidert største anlegg målt i omsetning, må stenge ut sesongen.

– I dag har vi fått beskjed av kommuneoverlegen i Trysil at det er gjort vedtak om å stenge alpinanlegget resten av sesongen. For alle oss som er glad i snø, ski og fjell er dette selvfølgelig en trist beskjed, men i den krisen vi alle står midt oppi er det selvfølgelig et nødvendig vedtak som vi respekterer fullt ut. Det betyr at sesongen fikk en brå slutt, og vi vil passe på å takke alle som har besøkt oss i vinter. Nå må vi ta vare på hverandre og håpe at vi snart kan legge dette bak oss og innen rimelig tid vende tilbake til normalen og våre daglige gjøremå, skriver Trysil i en post på Instagram.

Det betyr altså at den viktigte påskesesongen ryker for det populære anlegget i Innlandet.

Det er uklart hvor hardt dette rammer Skistar, som eier Trysil.

– Alt dette vil få en negativ effekt på SkiStars helårsresultat. I hvilken utstrekning er ikke analysert ennå. En viktig faktor å ta hensyn til er at en stor del av vintersesongen er bak oss. Skistar tar grep for å tilpasse virksomheten til rådende situasjon. Alt dette gjør at vi for øyeblikket vurderer det som vanskelig å kommentere bookingsituasjonen, sier administrerende direktør og konsernsjef i Skistar, Stefan Sjöstrand i en pressemelding onsdag.

Publisert 18. mars 2020 kl 10.17
Sist oppdatert 18. mars 2020 kl 10.17
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen