/ Trysil

– Kommet 30 centimeter nysnø

Flere steder i landet har fått påfyll av snø de siste dagene. Blant de er Norges største skisenter, Trysil.

Sist oppdatert: 30. januar 2020 kl 15.02
NYSNØ: Trysil har fått et solid påfyll av snø denne uken. Foto: Ola Matsson
NYSNØ: Trysil har fått et solid påfyll av snø denne uken. Foto: Ola Matsson
Lesetid: 2 minutter

– Vi som driver skianlegg vil alltid ha litt fersk snø å jobbe med. Nå har vi endelig fått en solid snødump igjen, og det er midt i blinken nå som vinterferien er rett rundt hjørnet, sier driftssjef Jan Linstad i Trysil i en pressemelding.

De to siste dagene har de fått 30 centimeter nysnø, og opplyser at de har en snødybde på 114 centimeter ved tregrensa. Søsteranlegget Hemsedal opplyser også i en pressemelding at de har fått et solid snøfall de siste dagene.

– Ifølge værprognosen kan vi vente oss enda mer snø, bra med minusgrader og ordentlig vintervær i tida som kommer, sier Linstad videre.

Ifølge Fri Flyts Snøvarsel kan skianleggene vente seg noe mer snø de neste dagene. Det kan også Tryvann, Oslo skisenter og Eikedalen utenfor Bergen, som denne uken har fått et etterlengtet snøfall.

– Det både snør og produseres snø for full maskin i Oslo Vinterpark i dag, skriver Oslo Vinterpark, Tryvann på Facebook.

Også Hafjell har fått - og kan vente seg noe snø den nærmeste fremtiden. Det er likevel på Vestlandet de skikkelige snødumpene kommer fremover. Ifølge snøvarselet skal Stranda og Ørsta få nærmere en halvmeter de neste seks dagene på toppen av skianlegget. Også Røldal, som har fått flere dump med snø denne sesongen, kan vente seg drøye 40 centimeter på toppen.

Røldal skisenter
NYSNØ: Slik ser det ut i Røldal denne uken. Foto: Røldal Skisenter
Publisert 30. januar 2020 kl 15.02
Sist oppdatert 30. januar 2020 kl 15.02
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen