/ Trysil

Høy trysilfaktor!

Adi Velic, Even Sigstad, Christopher Frankum og Remi Keiseraas sørget for rask læring og god campstemning på Trysil denne helgen.

Sist oppdatert: 6. april 2009 kl 10.54
MENTOR: Twintip-instruktør Christopher Frankum viser hvordan.
MENTOR: Twintip-instruktør Christopher Frankum viser hvordan.
Lesetid: 2 minutter

– Det at vi kan kombinere ski, snowboard og surf på denne måten er utrolig spesielt og det er vi selvfølgelig stolte av å kunne tilby, sier campsjef Jørn Sønsterudbråten. Denne helgen har nærmere 50 barn og unge med interesse av å lære mer om ski- og brettkjøring samlet seg på Trysil og Quiksilver ski-og snowboardcamp. Formålet med campen er at deltagerne skal lære noe nytt, treffe likesinnede og oppleve ski- og brettkjøring i trygge omgivelser. Antallet deltakere har nærmest fordoblet seg i år. De har alle fått oppleve perfekt påskeføre, morsomme konkurranser og en unik miks av ski, snowboard og surf på Waveloch-bølgen på SAS hotellet i Trysilfjellet.

Ferdighetsnivået på årets deltagere var høyere enn noensinne og de leverte en solid oppvisning for de fremmøtte ved årets arrangement. Deltakerne har alle lært mye under oppholdet, og spesielt Sigurd Kalvik (17) fra Oslo, som i dag ble kronet med tittelen ”Progresjonskonge” etter å ha vist en enorm fremgang siden campstart fredag. Som belønning for innsatsen har hatt fått en Norgesramp fra Quiksilver og campens sponsorer.

– Dette har vært den beste helgen i mitt liv og jeg gleder meg masse til å vise gutta hjemme den nye minirampen vår, sier Sigurd.

  

Hovedinstruktør Adi Velic er også fornøyd med avviklingen:

– Vi har hatt en fantastisk bra camp uten skader og med god stemning alle dagene. Det er det viktigste for oss, sier han.

Instuktørteamet består av flere norske og internasjonale stjerner som Adi Velic, Even Sigstad, Christopher Frankum og Remi Keiseraas. Deres oppgave for helgen er å sørge for at alle deltakerne lærer mye og fremfor alt sørge for at alle har det gøy på påskeføret.

 

Fredag kveld fikk campdeltagerene oppleve en privat økt på Flowrideren til Radisson SAS Resort Trysil og klatring i glassveggen over svømmebassenget.  De neste par ukene vil imidlertid brukes til å flytte campen til Beito. Her vil det bli en ny camp i forbindelse med den storslagne sesongavslutningen ”Session 2953”. Visjonen med Session 2953 er å bygge en park i Norge som kan gi kjørerne parkopplevelser som ellers bare blir sett på utenlandske filmer, hevder arrangøren. Her vil det også arrangeres NM i bigjump twintip og slopestyle konkurranse.

 

Arrangøren mener likevel årets høydepunkt for campdeltakere vil bli storsatsningen på Juvass hvor det arrangeres flere sommercamper i juni og juli.

Basert på pressemelding fra arrangøren

Publisert 6. april 2009 kl 10.52
Sist oppdatert 6. april 2009 kl 10.54
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen