– Uvdal viste seg fra sin beste side med sol, blå himmel og snødekte topper, sier Anders Backe, som nylig var i skianlegget for første gang.

Den tidligere Field Productions-stjernen reiste egentlig til Uvdal, som ligger i Numedal i Viken, for å kjøre park. Men etter et godt snøfall på Østlandet, fikk han også nyte godt av skogskjøringen i skianlegget.

Annonse

– Det er skogskjøring som er greia. Men det er jo helt gull med tanke på sikkerhet/skred og at det blåser inn mye god snø jevnlig både med snøvær, men også at de visst også fikk en del snø, 5-15cm, kun av vindværet fra fjella rundt inn i skogen der, sier Backe.

Derfor fikk Backe med seg noen lokale som viste han skogen du kan se i filmen nedenfor.

– Kom jo en del snø før helga og i helga pluss at det hadde blåst inn noe ekstra snø også kvelden før, så sjefene der heiv seg rundt og rigga tur til fjells for pudder-runs i tillegg med lokal guiding til de gode områdene, så da blei det en full dag! Jeg har hørt om mulig kul skogskjøring fra Uvdal så det var jo perfekt å få med det i samme slengen!

Om parken sier Backe følgende:

– Ikke den parken med størst elementer, men så ut som en morsom og kul park med god flyt, bra lys og sol og raske laps med t-kroken som går helt inn.

Se film fra skogskjøringen i Uvdal her:

Se film fra parken i Uvdal her: