– Denne campen blir litt annerledes enn de andre jentecampene våre. Vi kommer til å jobbe mye teknisk, slik at du får med deg et godt grunnlag inn i sesongen, sier Linn Cecilie Mæhlum, som både er instruktør på campen og en av initiativtakerne til IVRIGs jentecampkonsept.

På instruktørsida har Mæhlum med seg Anja Alme Gardli, som er den andre gründeren i IVRIG, og Marte Søderland som snowboardekspert.

Hovedkonseptet for campen er å få børstet støvet av teknikken og bli godt kjent med utstyret igjen, slik at deltakere kan angripe sesongen med et godt utgangspunkt uansett nivå.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

IVRIG teknikk camp 1 - Foto Andreas Storm Fausko
IVRIG teknikk camp 1 - Foto Andreas Storm Fausko

CAMP: Slik har en teknikkcamp sett ut tidligere. Foto: Andreas Løve Storm Fausko

Eventyrforhold uansett nivå

– Campen har plass til 16 jenter, og vi deler inn etter nivå, slik at alle får instruksjon der de er, sier Mæhlum, og forklarer at Kvitfjell er et ypperlig anlegg for sesongens første camp.

– Kvitfjell er et sted som har mye snø tidlig i sesongen, og de har alt vi kan ønske oss på et kompakt område, både park og bratte heng og litt skog, slik at det er lett for oss å filme teknikken. Det er effektivt og vi får øvet mye på det vi skal, slik at alle skal få med seg et godt grunnlag inn i sesongen, sier Mæhlum.

– Dessuten kommer K2 med demo, så det blir mulighet til å prøve mye spennende utstyr, legger hun til.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

IVRIG teknikk camp - Foto Ebba Kling Odencrants
IVRIG teknikk camp - Foto Ebba Kling Odencrants

IVRIG GJENG: IVRIG har etter hvert samlet mange skikjørere. Foto: Linn Cecilie Mæhlum

Mer enn bare teknikkpensum

Kvitfjell er en ny destinasjon på IVRIGs campmeny, og Mæhlum gleder seg til julekortstemning og heftige forhold. Campen legger opp til å bo på hotellets hytter, det loves mye god mat, mye sosialt og eventyrlig julestemning.

– Hele hotellet er pyntet til jul med masse lys og masse kos. Bassenget er godt og varmt, sier hun.

I tillegg til ren ski- og brett-teknikk blir det mye sosialt og mulighet til å lære mer om å filme action med mobil og GoPro. Mæhlum, som blant annet har vært på ski i Kina og nylig er tilbake fra turné med Supervention kommer til å vise litt film på kveldene.