– Etter flere kalde døgn med god snøproduksjon sparker vi vintersesongen i gang i Kvitfjell. Lørdag tredje november klokka 09.30 åpner vi Familieheisen og Familiebakken med en tidligpark. Kvitfjellparken ble kåret til årets park under Snowboard Awards 2018, og parksjef Jarle Kvamme skal sette opp et tidligpark-tilbud de neste dagene, sier markedsansvarlig i Kvitfjell, Vibeke Fürst Holtmann.

IMG_6100
IMG_6100

VINTERENS FØRSTE PARK: Fra Kvitfjell loves det en aldri så liten terrengpark til helga. Foto: Vibeke Fürst Holtmann

Selv om Kvitfjell er tidig ute - og har kjørt litt heis på gammelsnø fra i fjor – så blir de ikke sesongens første vinter-skisenter som åpner. Bjorli kjører nemlig i gang heisene dagen før. Dermed kan du kjøre ski i to vinter-alpinanlegg i Norge denne helga.

– Vi fikk 10 centimeter nysnø tirsdag, og etter mildvær tidligere i dag, faller snøen vakkert over Kvitfjell igjen.I Kvitfjell tyvstartet vi med skiføre den 29. september med tilbudet «Først på snø», som hovedsakelig var et tilbud til skiklubber. Nå åpner vi for alle. Både treningsgrupper, ski- og parkentusiaster vil få noe å glede seg over i helgen, sier Fürst Holtmann.