Nå åpner Kvitfjell

Fredag står Familiebakken og tidligparken klar klokka 09.30.

Sist oppdatert: 8. november 2017 kl 11.49
FRISTENDE: Slik så Familiepakken i Kvitfjell ut tidligere denne uka.
FRISTENDE: Slik så Familiepakken i Kvitfjell ut tidligere denne uka.
Lesetid: 1 minutter

Vinterlige forhold de siste dagenes har fått fart på snøkanonene, og fredag morgen åpner Familiebakken og Familieheisen, samt en tidligpark med minst fire rails og to bokser.

– Kuldegradene er på plass og snøkanonene suser i hele Kvitfjell. De siste dagene har snøproduksjonen vært så god at vi kan åpne fredag, sier Vibeke Fürst Holtmann, som er markedsansvarlig i Kvitfjell.

Kvitfjell hadde opprinnelig planlagt åpning forrige helg, som ett av de aller første i landet. Men mildværet midt i uka gjorde at snøproduksjonen stoppet helt opp, og åpningen måtte utsettes en uke. Nå ser forholdene derimot upåklagelige ut.

– Tradisjonen tro åpner vi Familiebakken tidlig. Kanonsnøen er blandet med en god dose natursnø, og det er vinterlig og flott i hele Kvitfjell.  Holder værprognosene seg, ser det lyst ut med tanke på åpning til toppen på begge sider av fjellet  i løpet av noen dager etter sesongstarten i Familiebakken, sier Odd Stensrud, som er daglig leder i Alpinco AS.

Også Hafjell satser på åpning lørdag, og på Sjusjøen og Skeikampen – som begge tidligere antydet åpning denne helga – går snøkanonene denne uka. Men de har foreløpig ikke slått fast åpningsdato. 

Publisert 8. november 2017 kl 11.49
Sist oppdatert 8. november 2017 kl 11.49
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen