Skiesongen 2017: Kvitfjell åpner lørdag!

Snøkanonene er i gang på Kvitfjell, som satser på åpning til helga – inkludert en mikro-terrengpark.

Sist oppdatert 31. oktober 2017 kl 10.06
KVITFJELL: Kunstsnøproduksjonen er i full gang, og ambisjonen er å åpne skianlegget på Kvitfjell førstkommende helg. Foto: Vibeke Fürst Holtmann
KVITFJELL: Kunstsnøproduksjonen er i full gang, og ambisjonen er å åpne skianlegget på Kvitfjell førstkommende helg. Foto: Vibeke Fürst Holtmann

– Vi er i full gang med snøproduksjon. Søndag ble snøkanonene satt i gang i Familiebakken, Vestsideløypa, Nasjonalanlegget og i Karirenna. Vi gjør alt vi kan for å prøve å åpne Familiebakken til helgen. Resten er opp til værguder og kuldegrader. Vi setter opp et «tidligparktilbud» som tidligere år, sier markedsansvarlig i Kvitfjell, Vibeke Fürst Holtmann.

Familiebakken
Familiebakken

SIST HELG: Slik så det ut i familiebakken i Kvitfjell søndag. Foto: Vibeke Fürst Holtmann

Dermed er Kvitfjell det første vinteranlegget i Norge som har lansert åpningsdato (sett bort fra Geilo og Sjusjøen som åpnet i høstferien), men med solide snøfall flere steder i Norge de siste dagene er det muligens lov å håpe på flere skianlegg? I Kvitfjells naboanlegg Hafjell har også snøkanonene startet, og der planlegges åpning lørdag 11. november. Samme helg skal også Skeikampen åpne, og Sjusjøen ha ordinær åpning.

Ifølge Fri Flyts snøvarsel er det skianleggene i Målselv, Grotli og Haukelifjell som skal få mest snø fram mot helgen. Yr melder at Bjorli har mest snø i Norge, med hele 64 centimeter (!), men der har de foreløpig ikke startet kunstsnøproduksjon eller lovet åpningsdato.

Publisert 31. oktober 2017 kl 10.06
Sist oppdatert 31. oktober 2017 kl 10.06
Relaterte artikler
OPTIMISTISK: – God snø og gode kuldegrader slik det ser ut nå, samt et kjærkomment dump med natursnø som kommer og er meldt denne uka, sier Veslemøy Eineteig Wedum som ser lyst på sesongstarten i Kvitfjell denne uka.
Sesongstart 25. november

Åpner helt til toppen

Kvitfjell ski guide fri flyt snowboard alpint ol lillehammer
Fri Flyt anleggsguide

Kvitfjell alpinanlegg

SØROVER: Stinius Skjøtskift tok turen sørover til Kvitfjell på lørdag. Bilde: Bård Gundersen
SNØRAPPORT FRA GUDBRANDSDALEN

Pudderalarm i Kvitfjell

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue