Skiesongen 2017: Kvitfjell åpner lørdag!

Snøkanonene er i gang på Kvitfjell, som satser på åpning til helga – inkludert en mikro-terrengpark.

Sist oppdatert: 31. oktober 2017 kl 10.06
KVITFJELL: Kunstsnøproduksjonen er i full gang, og ambisjonen er å åpne skianlegget på Kvitfjell førstkommende helg. Foto: Vibeke Fürst Holtmann
KVITFJELL: Kunstsnøproduksjonen er i full gang, og ambisjonen er å åpne skianlegget på Kvitfjell førstkommende helg. Foto: Vibeke Fürst Holtmann
Lesetid: 1 minutter

– Vi er i full gang med snøproduksjon. Søndag ble snøkanonene satt i gang i Familiebakken, Vestsideløypa, Nasjonalanlegget og i Karirenna. Vi gjør alt vi kan for å prøve å åpne Familiebakken til helgen. Resten er opp til værguder og kuldegrader. Vi setter opp et «tidligparktilbud» som tidligere år, sier markedsansvarlig i Kvitfjell, Vibeke Fürst Holtmann.

Familiebakken
Familiebakken

SIST HELG: Slik så det ut i familiebakken i Kvitfjell søndag. Foto: Vibeke Fürst Holtmann

Dermed er Kvitfjell det første vinteranlegget i Norge som har lansert åpningsdato (sett bort fra Geilo og Sjusjøen som åpnet i høstferien), men med solide snøfall flere steder i Norge de siste dagene er det muligens lov å håpe på flere skianlegg? I Kvitfjells naboanlegg Hafjell har også snøkanonene startet, og der planlegges åpning lørdag 11. november. Samme helg skal også Skeikampen åpne, og Sjusjøen ha ordinær åpning.

Ifølge Fri Flyts snøvarsel er det skianleggene i Målselv, Grotli og Haukelifjell som skal få mest snø fram mot helgen. Yr melder at Bjorli har mest snø i Norge, med hele 64 centimeter (!), men der har de foreløpig ikke startet kunstsnøproduksjon eller lovet åpningsdato.

Publisert 31. oktober 2017 kl 10.06
Sist oppdatert 31. oktober 2017 kl 10.06
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen