Nydelig dag på Kvitefjell

Dagen før de største skisentrene i Norge stengte hadde Skipatruljen til Fri Flyt en nydelig dag i Kvitfjell. Den siste på en god stund...

Sist oppdatert 17. mars 2020 kl 10.38

Onsdag forrige uke var det fortsatt usikkerhet om hilsemåter da Skipatruljen til Fri Flyt møtte gamle kjente på Kvitfjell. Vi brukte føttene. Dagen etter stengte anlegget. Det er nesten absurd hvor raskt tiltakene ble satt i gang. De støttes, men akk så trist det er nå. Hadde bare vinteren vært elendig, kunne vi lagt den i kvotering for «dårlig vinter». Det tror jeg vi tåler. I stedet havner vinteren 2020 under en kvotering ingen kunne forutse. Stengte skisenter og  stengte toppturfjell. Et stengt Norge. En stengt verden. Måtte det aldri skje igjen. Håper vi tåler det. Håper krisepakka inneholder nok kompress, for her vil blodet flyte. 

Saken fortsetter undet bildet

Simen Johannessen og Bård Gundersen på Kvitfjell. Bilde: Christian Nerdrum
Simen Johannessen fra Lettvint bar og café og Bård Gundersen på toppen av Kvitfjell. Bilde: Christian Nerdrum

Bortsett fra at Kvitfjell og alle andre skisentra i Norge nå er gått i dvale har vinteren i Norges nasjonalanlegg Kvitfjell vært alle tiders. Enn så lenge får vi glede oss over minnene, og enten det blir muligheter for å komme seg på ski igjen denne vinteren eller ei, så kommer det en full episode fra Kvitfjell til uka. Om det blir inspirasjon til nydelig vårskikjøring, eller nye svinger neste sesong får tiden vise. 

LES OGSÅ: 11 ting du kan gjøre i karantene

Vi i Fri Flyt får som alle andre der ute prøve å holde hjulene i gang så godt vi kan og ta hensyn til utfordringene verden står foran. Ta vare på hverandre og støtt norsk næringsliv så godt du kan. 

 

Med i teaseren er Fri Flyt-veteran Fredrik Luytkis og sønnen hans Storm, samt de «lokale» snowboarderne Simen Johannessen og Jarle Kvamme. I tillegg til programleder Bård Gundersen og Fri Flyt produsent Christian Nerdrum. 

Her ser du alt av Skipatruljen

Publisert 17. mars 2020 kl 10.35
Sist oppdatert 17. mars 2020 kl 10.38
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen