Tilbake som destinasjonssjef

Andreas Smith-Erichsen er tilbake som destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal fra 1. september.

Sist oppdatert 15. august 2020 kl 07.00
NY SJEF: Andreas Smith-Erichsen
NY SJEF: Andreas Smith-Erichsen

Andreas Smith-Erichsen forlot stillingen som stillingen som destinasjonssjef i Skistar Hemsedal i 2017, og svenske Martin Letzer overtok. I en pressemelding fredag varsler Skistar at Smith-Erichsen er tilbake som destinasjonssjef fra 1. september. I sesongen 2018-19 jobbet han som daglig leder i Geilo Holding AS – Ski Geilo. Etter det har han drevet egen virksomhet. 

– Det føles utrolig morsomt og stimulerende å være tilbake i SkiStar og Hemsedal. Akkurat nå lever vi en skiftende tid og det vil bli utfordrende, men også by på spennende muligheter, sier Andreas Smith-Erichsen, som selv jobbet i Skistar Hemsedal fra 2003 til 2017.

Fri Flyt bragte fredag nyheten om en at de faste kundene må slå til rekordtidlig dersom de skal få den rimeligste prisen på sesongkort denne vinteren. Allerede søndag 16. august går fristen ut for å kjøpe kort med 15 prosent rabatt på fjorårets ordinærpris. 

Samtidig skjer det flere bytter i ledelsen. Niclas Sjögren Berg tiltrer i stillingen som operasjonell sjef i SkiStar fra 1. september.

- Det gleder meg at Andreas er tilbake i SkiStar. Han kan bransjen og er rett mann til å ta SkiStar videre i vår nye organisasjon, sier Niclas Sjögren Berg i pressemeldingen. 

Letzer som har vært destinasjonssjef de siste tre årene har nå fått blitt strategisjef for hele konsernet. 

Publisert 15. august 2020 kl 07.00
Sist oppdatert 15. august 2020 kl 07.00
annonse
Relaterte artikler
annonse
SKOGSKLASSIKER: Gummiskogen i Hemsedal er sannsynligvis Norges mest kjørte frikjøringstur. Skisenteret i Hemsedal rydder i skogen for å gjøre den åpnere, og lettere å bedrive redningsaksjoner i. Bonusen er at kjøringa blir enda bedre. Arkivfoto: Kalle Hägglund
23 heisbaserte klassikere

Offpisteguide til Hemsedal

HURRA: Usedvanlig gode snøforhold Hemsedal i disse dager. Foto: Kalle Hägglund
Stemningsrapport fra Hemsedal

Elleville pudderforhold

UTSETTER: Det snør i Hemsedal, men anlegget i Hallingdal klarte ikke å holde snøproduksjonen i gang inn mot helgen og må derfor utsette den planlagte sesongstarten. Foto: Hemsedal
Brems i snøproduksjonen

Utsetter sesongstarten i Hemsedal

Hemsedal bygger ny seksseters stolheis

– Dette handler om mer enn kapasitet

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen