Andreas Smith-Erichsen forlot stillingen som stillingen som destinasjonssjef i Skistar Hemsedal i 2017, og svenske Martin Letzer overtok. I en pressemelding fredag varsler Skistar at Smith-Erichsen er tilbake som destinasjonssjef fra 1. september. I sesongen 2018-19 jobbet han som daglig leder i Geilo Holding AS – Ski Geilo. Etter det har han drevet egen virksomhet. 

– Det føles utrolig morsomt og stimulerende å være tilbake i SkiStar og Hemsedal. Akkurat nå lever vi en skiftende tid og det vil bli utfordrende, men også by på spennende muligheter, sier Andreas Smith-Erichsen, som selv jobbet i Skistar Hemsedal fra 2003 til 2017.

Annonse

Fri Flyt bragte fredag nyheten om en at de faste kundene må slå til rekordtidlig dersom de skal få den rimeligste prisen på sesongkort denne vinteren. Allerede søndag 16. august går fristen ut for å kjøpe kort med 15 prosent rabatt på fjorårets ordinærpris. 

Samtidig skjer det flere bytter i ledelsen. Niclas Sjögren Berg tiltrer i stillingen som operasjonell sjef i SkiStar fra 1. september.

- Det gleder meg at Andreas er tilbake i SkiStar. Han kan bransjen og er rett mann til å ta SkiStar videre i vår nye organisasjon, sier Niclas Sjögren Berg i pressemeldingen. 

Letzer som har vært destinasjonssjef de siste tre årene har nå fått blitt strategisjef for hele konsernet.