– Noen år er bedre enn andre og denne sesongen har definitivt fått en knallstart i Hemsedal. Snøen har kommet jevnt og trutt og kulda har vært relativt stabil siden midten av november, sier Are Tallaksrud.

Annonse

Sammen med lokale David Underland fikk de nyte godt av den gode sesongstarten Hemsedal, og andre skianlegg i landet har fått. Prognosene for dagene framover ser dessuten lyse ut for det populære skianlegget. Ifølge Fri Flyts snøvarsel skal det snø 18 centimeter de neste seks dagene.

– Vinden har heller ikke vært så ille og på østavær snør det mest i Hemsedal. Det gjør at underlaget nå er bunnsolid og sitter som limt over hele fjellet og spesielt i skogen. Det har både lokale og tilreisende nytt godt av i ukesvis og sist helg var ikke noe unntak. Når det er sagt så er det alltid viktig å vurdere forholdene fra dag til dag og i forhold til vær og vind, sier Tallaksrud.

Se også denne filmen fra helga i Hemsedal - med David Underland på snowboard og Hedda Romberg og Peder Kirkebøen på ski (i tillegg til Tallaksrud). Dronepilot er Andrè Larsen.

Se flere bilder her: