/ Hafjell

Lag festivalfilm!

De som er en del i Hafjell har et godt utgangspunkt for å delta i vinterens ski- og snowboardfilmkonkurranse. Bidragene vises på Amandusfestivalen.

Sist oppdatert 6. januar 2010 kl 09.49
VINN KAMERA: Det er tre delkonkurranser og fine premier. Foto: amandusfestivalen.no
VINN KAMERA: Det er tre delkonkurranser og fine premier. Foto: amandusfestivalen.no

Amandusfestivalen i samarbeid med Hafjell Alpinsenter inviterer til å lage en ski/brettfilm med muligheten til å vinne fete premier, samtidig som du får muligheten til å konkurrere i Amandusfestivalens ekstremsportskategori. Festivalen arrangeres av Høgskolen i Lillehammer, og går i mars.

Sitter du med en idè om å lage en ski/brettfilm, eller har du kanskje allerede laget en? Nå har du her en unik mulighet til å få filmen din sett av andre gjennom Amandusfestivalen og Hafjell Alpinsenters ski- og brettfilmkonkurranse. Så finn frem kameraet, ta med deg vennegjengen ut i alpintbakken og lag en ski/brettfilm.

Det vil arrangeres innledende konkurranse i januar, februar og mars, med premie til de tre beste filmene hver måned. I mars vil det kåres en hovedvinner, og alle filmene som er inne innen februar vil være med å konkurrere i ekstremsportskategorien under Amandusfestivalen. Alle filmene vil også bli vist på Lillehammer Kino under festivalen.

Amandusfestivalen og Hafjell vil gjennom dette samarbeidet sette ekstra fokus på produksjon av skifilm, og med seg på laget har de blant annet Field Productions (Eyes wide open) og FriFlyt. Det her lover bra for at spektakulære hopp og runs, lek og mye moro kan dokumenteres av akkurat deg.

Krav til filmen

Alle som melder seg på konkurransen må følge Amandus sine regler for bruk av filmmusikk.

Tema: Ski/brett film, miljøskildring, alpinanlegg (Overfor Fri Flyt presiserer arrangørene at de vil lempe litt på kravene til innspillingssted, sånn at bare halvparten trenger å være filmet i Hafjell)


Lengde: maks 5 minutter


Sjanger: Ekstremsport


Kategorier: Dokumentar, ekstremsport og musikkvideo
Opplasting: Alle filmer skal lastes opp på youtube.com (mer info kommer)

Format: I tillegg til å lastes opp på youtube.com skal filmen sendes på DV tape (kun en film per kassett) og DVD til Amandusfestivalen.

Påmeldingsfrister:

Januarkonkurransen 25.januar

Februarkonkurransen 22. februar

Marskonkurransen 22.mars

Påmeldingen er registrert når filmen er lastet opp på youtube.com.

Det finnes ingen begrensinger for hvor mange filmer du kan sende inn.

Premier

Månedsvinnerne får et hjelmkamera og utstyr fra sponsorer. Hovedvinneren får et HD videokamera samt en weekend for 4 personer i Hafjell under Big Jump konkurransen 17.-18. April.

Steffen Hamre er aktiv med kameraet på Hafjell. Her er hans siste filmer fra parken i Hafjell.

Publisert 6. januar 2010 kl 09.49
Sist oppdatert 6. januar 2010 kl 09.49
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen