/ Hafjell

Klar, ferdig, Megapark

I morgen starter Nordens største parksamling for ungdom på Hafjell. Se film og bilder fra dagen før dagen her.

Sist oppdatert: 18. mars 2015 kl 20.19
VELKOMMEN TIL MEGAPARK: I morgen blir du tatt i mot av blant andre Anders Backe. Han lover en fresh og funny park på Hafjell. Foto: Vegard Breie
VELKOMMEN TIL MEGAPARK: I morgen blir du tatt i mot av blant andre Anders Backe. Han lover en fresh og funny park på Hafjell. Foto: Vegard Breie
Lesetid: 1 minutter

Anders Backe er en av de du møter på Megapark på Hafjell denne helga. Se han, Nina Rusten og PK Hunder testkjøre årets Megapark i filmen under.

– Parken er good, det er bra flow og den ser sykt fresh ut. Vi har blant annet en en bra og funny rail line fra toppen med litt forskjellig rails. Hoppa er smoothe og når det fryser på litt i natt så blir det raskere føre slik at man kan cruise mer inn til hoppa. I bunn av parken har vi satt opp en launch-rail setup som er funny, sier Anders.

Har du ikke Megapark-pass er det fortsatt mulighet å kjøpe i kveld fram til kl. 23.00 – eller du kan gamble på at det er tilgjengelige billetter i morgen i sekretæriatet.

Se filmen fra dagen før dagen i Megaparken. Film/Regi: Aleksander Barstad Espevik | Musikk/låt: Jonathan Sigsworth - Hunter Hunter.

Publisert 18. mars 2015 kl 20.19
Sist oppdatert 18. mars 2015 kl 20.19
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen