Øystein fikk sitt definitive internasjonale gjennombrudd i vinter med 3. plass i Austrian Open, og stortalentet fra Hallingdal er selvsagt med på Norges rekruttlandslag i jibbing.

– Hei Øystein! Hvordan føles det å bli nominert til Fri Flyt-prisen 2012?

 – Jeg ble ganske stoka og overraska! Jeg er veldig fornøyd med forrige sesong, og jeg fikk noen gode resultater, men jeg hadde ikke forventa å bli nominert. Det er veldig artig å få en sånn utmerkelse!

– Hvorfor skal folk stemme på deg?

 – Det må de gjøre hvis de setter pris på kjøringa mi, men jeg tror nok det skal bli hardt å tukte Andreas Håtveit, det er nok ingen som fortjener denne prisen så mye som han.

– Hvem blant de nominerte er din favoritt?

 – Åsmund Thorsen! Jeg har kjørt med han siden jeg var liten. Åsmund er sjukt god og fortjener en pris. Samtidig må jeg nevne Emil Fossheim som har gjort så mye bra på Fonna. Emil imponerer!

– Hva syns du om at Fri Flyt-prisen er tilbake?

– Det er kult, og helt sikkert stort for alle som vinner. Jeg vil være stolt hvis jeg noen gang skulle vinne en pris i hvert fall!

– Til slutt: Har du et godt forslag til noens om fortjener Fri Flyts Hederspris?

– Ja, Øystein Killi på Dombås! Aldri har jeg sett makan til større ildsjel! Han sto på hele dagen for å få parken så bra som mulig, og det eneste han brukte var snøskuffe. En imponerende fyr!

Hvis du vil stemme på Øystein, Emil, Åsmund eller foreslå Øystein Killi, så klikk her!

LES OGSÅ: Nominert: Lilly Murud

LES OGSÅ: Nominert: Andreas Håtveit

LES OGSÅ: Nominert: Sig Tveit

LES OGSÅ: Nominert: Tiril Sjåstad Christiansen

LES OGSÅ: Nominert: Dennis Risvoll

LES OGSÅ: Fri Flyt-prisen tilbake