/ Folk

Se Bråten & co kjøre fast laps i Stubai

Øystein Bråten har vært i Stubai i Østerrike med blant annet Jesper Tjäder og Felix Usterud.

Sist oppdatert 29. november 2016 kl 11.20
STUBAI: Se Bråtens edit fra Stubai. Foto: Skjermdump
STUBAI: Se Bråtens edit fra Stubai. Foto: Skjermdump

Øystein Bråten imponerer stort sett hver eneste gang han viser seg frem, og Stubai er intet unntak. Sammen med Jesper Tjäder, Felix Usterud, Christian Nummedal og Mons Røisland har han vært i Stubai og kjørt «Fast Laps», som er navnet på Bråtens nye edit-serie.
– Hva ønsker du å vise fram?

– Jeg har egentlig bare lyst til å vise artig skikjøring sammen med venner, og ta med seerne rundt på det som skjer i løpet av vinteren. Det er ganske enkelt; Raske laps sammen med gode venner og vise hvor gøy vi har det på ski. Det vi vil oppnå med serien er at folk får lyst til å dra ut i bakken, sier Bråten.

– Hvor mange episoder har dere planlagt i år?

– Planen er å lage edits når det skjer noe kult, og hvis alt går som det skal så er målet å få til rundt 8 edits denne sesongen.
– Hvem har du med på filming og klipping?

– Wordup Projects (Marcus Schultz og Herman Stenerud) filmer og klipper. De er helt rå!

– Hva tenker du om planene for den nye coursen på Dew Tour? Og blir det edit derfra?
– Dew Tour coursen virker fet! Kult at de endrer formatet og løypa litt også. Trur det er viktig, sånn at det ikke blir det samme hver eneste gang.

– De siste årene har du filmet og klippet mye sjøl. Hva gjorde at du bestemte deg for å involvere WordUp? Er det lett å slippe kontrollen?
– Jeg var gira på å steppe opp filminga på det jeg lager, og jeg blei veldig glad når Wordup gutta var stoka på å bli med. Jeg kunne aldri lagd edits så ofte som nå om jeg skulle stått for filming, redigering og i tillegg fått trent i bakken. Det gjør ting lettere og kvaliteten på editsa blir veldig mye bedre. Vi snakker mye sammen om hvordan vi har lyst til at det skal se ut, så jeg har fortsatt kontroll på det vi lager.

Se editen nedenfor:

Publisert 29. november 2016 kl 09.05
Sist oppdatert 29. november 2016 kl 11.20
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen