/ Folk

Sommeren med Bråten

Øystein Bråten om pokemon, bordtennis og en 10-meter på Gol.

Sist oppdatert: 25. juli 2016 kl 12.16
DEN BESTE FONNA-SOMMEREN: Øystein Bråten kan se tilbake på en av de beste somrene på Folgefonna – med 12 dager sol i strekk.
DEN BESTE FONNA-SOMMEREN: Øystein Bråten kan se tilbake på en av de beste somrene på Folgefonna – med 12 dager sol i strekk.
Lesetid: 3 minutter

– Hva var høydepunktet i vinter?
– Høydepunktet i vinter var helt klart 3. plassen på X Games i Aspen. Det virka som en urealistisk drøm da jeg begynte å se på X Games for 11 år siden, og nå gikk det i oppfyllelse. Det var stort. At hele familien var der gjorde det ekstra stas! Må også trekke fram at å vinne AFP Slopestyle touren var også helt vilt morsomt, det er noe jeg har hatt lyst til lenge.

– Når kommer neste edit fra deg og hva kan vi forvente?
– Det kommer en ny edit om ikke så altfor lenge med masse klipp fra i fjor. Har også en del filmplaner når sesongen starter, så da blir det fler edits! 

– Når blir den neste skidagen din? Og hva gjør du nå mellom Fonna-sesong og høstsesongen?
– Tviler på at jeg klarer å vente til Australia med å ta på skia igjen, så det kan fort bli en tur til på sommerski i år. Hadde noen helt rå dager på Fonna i starten av Juni. Sjelden jeg har kjørt en plass og hatt 12 dager med sol på rad. Nå om dagen når jeg ikke er på ski går det for det meste i trening, skating, tennis og hangouts med venner.

– Hva er den beste skatespoten i Hallingdal?
– Har hørt noen rykter om at ting skjer i Hemsedal om dagen med noen nye betong setups, men der har jeg ikke vært så jeg skal være litt forsiktig med å claime hva som er best. MEN, på Ål har det i hvert fall kommet en ny ramp som er helt vill. Har blitt mange timer i den i sommer.

– Hvem ser du mest til på sommeren? Hvorfor?
– Det varier litt, men jeg henger mest med skigutta fra dalen (Hallingtoget). 

– Ser du har bordtennisbord hjemme i leiligheten. Hvem er den beste bordtennisspilleren som har vært innom?
– Yes! Haha. Da jeg var på visning i kåken så var noe av det første jeg tenkte på at det ene rommet passer perfekt for bordtennis. Var lenge ubeseira, men i går var Gaute Morken innom og knuste den streaken. Så han er nok den beste som har vært innom.

– Har Pokemon Go kommet til Hallingdal?
– Seff! Testa det ut i forrige uke, men for å være helt ærlig blei jeg lei ganske fort. Men jeg veit at Bendik Øye har ganske god kontroll på Pokemon om dagen.

– Hva er den beste badespoten i Hallingdal?
– Det er flere bra, men favoritten er nok "buksebruene" på Gol. Der er det en smud 4-meter og 10-meter klippe.
– Hvis du måtte velge en av disse tre: Tennis, bordtennis og beach volleyball – hvilken og hvorfor?
– Tennis! Det er sjukt morsomt. Blir litt småhekta på det hver sommer, så jeg prøver å få spilt så ofte som mulig. 
– Hvem eller hva skal vi se opp for til vinteren?
– Supervention 2 som kommer på kino til høsten! Gleder meg skikkelig til å se hvordan filmen blir. Også Bobby Brown sin egne film gleder jeg meg til å se. Veit at han jobba hardt og filma mye forrige sesong, så det blir morsomt å se hva han leverer.

 

 

Publisert 25. juli 2016 kl 12.16
Sist oppdatert 25. juli 2016 kl 12.16
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen