Backflipråskallen Dennis Risvoll foreslår en av verdens råeste menn til Fri Flyts hederspris, og han mener Pia Nic Gundersen kjører ski som en mann. Selv er han nominert til den gjeven prisen for Årets Mannlige Frikjører.

– Hvordan føles det å bli nominert Dennis?

Annonse

– Jeg synes det er jævlig kult å bli nominert siden vi har en del gode frikjørere i Norge, som like så godt kunne stått på denne lista. Så ja, det er en ære!

– Hvorfor skal folk stemme på deg?

– Folk kan stemme på meg hvis de synes jeg fortjener det. 

– Hvem blant de nominerte er din favoritt?

– Da må jeg si Pia Nic Gundersen. En veldig god venn. Hun har hatt en jævlig bra sesong og kjører som en kar, og det er en veldig bra ting. Ingen tvil om at hun fortjener det!

– Hva syns du om at Fri Flyt-prisen er tilbake?

– Det er kult at prisen er tilbake og at de som fortjener det blir satt i rampelyset. Så er det jo ekstra moro når jeg er en av dem. Om jeg fortjener det får andre bestemme!

– Har du et godt forslag til noen som fortjener Fri Flyts hederspris?

 – Ja, jeg har et jævlig bra forslag til hvem som burde få den prisen. Ingen over og ingen ved siden! Dette er en Mann med stor M, som har vært et idol for mange kjente frikjørere. Dette er Vågås store sønn. Snillere, galere og mer omtenksom kar finner du ikke. Det er nemlig fetteren min, Øystein Bakke. Han har vært mitt forbilde så lenge jeg kan huske og er en av grunnene til at jeg er hvor jeg er i dag. Han har også det sykeste runnet jeg vet om i konkuransen på Stryn freeline jam, hvor han kjørte ned en 20 meter lang foss på bare stein (se bilde til høyre!). 

Foreslå Øystein, stem på Dennis, Pia eller noen av de andre råtassene som er nominert til årets Fri Flyt-pris her!

LES OGSÅ: Nominert: Sig Tveit

LES OGSÅ: Nominert: Tiril Sjåstad Christiansen

LES OGSÅ: Fri Flyt-prisen tilbake