/ Folk

Øystein Aasheim sitt comeback blir TV-serie

I serien «Ikke kall det et comeback» får vi bli med når Øystein Aasheim kjemper seg tilbake til norgestoppen i frikjøring etter en dramatisk hjertestans som nesten kostet han livet i 2019.

Sist oppdatert: 4. september 2020 kl 12.50
Øystein Aasheim
COMEBACK: Bli med på Øystein Aasheims comeback i ny TV-serie. Foto: Christian Nerdrum
Lesetid: 2 minutter

Øystein Aasheim fra Vågå har i en årrekke vært en av landets beste frikjørere, og toppet det med å vinne norgescupen i 2018. Omtrent et år senere opplevde han marerittet.

Rundt påsken 2019 så han på TV med noen kamerater da hjertet hans plutselig stanset. Øystein lå livløs på gulvet mens kameratene, blant annet Henrik Gangsø, drev livreddende arbeid.

Kort tid etter kom ambulansen, og Aasheim overlevde heldigvis hjertestansen. 

Siden den gang har han kjempet en tøff kamp om å komme seg tilbake på ski, og inn i frikjøringssirkuset. Allerede i november i fjor var han tilbake på ski på Juvass, og i januar kjørte han sin første frikjøringskonkurarnse igjen.

Her får vi blant annet bli med på opptrening hjemme i Vågå, og i Alpene. Aasheim er mer motivert enn noen gang, og har kjørt flere Freeride World Qualifier-konkurranser, med mål om å komme seg inn i Freeride World Tour.

Nå blir Øysteins imponerende comeback-historie TV-serie på Fri Flyt, i serien «Ikke kall det et comeback». Du får dessuten se noe av serien på Fri Flyts Film Tour, hvor billettsalget starter allerede på mandag. 

Serien er laget av Christian Nerdrum.

Her kan du også se trailer for TV-serien:

I mellomtiden kan du også se denne episoden hvor han forteller om den dramatiske hendelsen:

Se også denne episoden om Øystein Aasheim:

Publisert 4. september 2020 kl 12.50
Sist oppdatert 4. september 2020 kl 12.50
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen