/ Folk

Har du sett Schirmers internett-hit?

Nikolai Schirmer og GoPros 8-Bit-film går varmt i sosiale medier, og her har kan du se filmen med nesten 170.000 visninger!

Sist oppdatert: 22. juni 2015 kl 12.52
Foto: Nikolai Schirmers Isskard-run har blitt en YouTube-hit. Foto: Nikolai Schirmer/GoPro
Foto: Nikolai Schirmers Isskard-run har blitt en YouTube-hit. Foto: Nikolai Schirmer/GoPro
Lesetid: 2 minutter

Du husker kanskje Nikolais Øksehogget-video? Nå gjør samme mann det skarpt i sosiale medier etter at GoPro la på 8 bit-grafikk, og relanserte en av Schirmers videoer fra Isskard. I skrivende stund har internettfarsotten blitt sett 167.000 ganger etter at den ble lagt ut i forrige uke.

- Det er kult med internet-hit. Sponsorer, mora mi og jeg er happy, sier Schirmer til Fri Flyt om videoen som nå går sin seiersgang på YouTube.

At Nikolai er en drivende dyktig skikjører er ingen stor hemmelighet, og 24-åringen fra Tromsø gikk blant annet hele veien til finale under det nordiske mesterskapet i Riksgränsen. Runnet på Isskard er like rått, og gjør seg godt med den gamle spillgrafikken.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Klippet er bare en del av et lengre klipp, men Nikolai merket godt når klippet havnet på kameraprodusentens YouTube-kanal.

- GoPro har 6 millioner følgere så de får jo mange flere views enn jeg klarte å få på den første filmen jeg la ut. 167.000 i forhold til mine skarve 7000. De fikk flere likes enn jeg fikk views for å si det sånn, sier Schirmer.

Kjøringen er kun av han selv, mens grafikken er laget av kameraprodusenten. Se filmen, og nyt:

Publisert 22. juni 2015 kl 12.52
Sist oppdatert 22. juni 2015 kl 12.52
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen