Du husker kanskje Nikolais Øksehogget-video? Nå gjør samme mann det skarpt i sosiale medier etter at GoPro la på 8 bit-grafikk, og relanserte en av Schirmers videoer fra Isskard. I skrivende stund har internettfarsotten blitt sett 167.000 ganger etter at den ble lagt ut i forrige uke.

- Det er kult med internet-hit. Sponsorer, mora mi og jeg er happy, sier Schirmer til Fri Flyt om videoen som nå går sin seiersgang på YouTube.

Annonse

At Nikolai er en drivende dyktig skikjører er ingen stor hemmelighet, og 24-åringen fra Tromsø gikk blant annet hele veien til finale under det nordiske mesterskapet i Riksgränsen. Runnet på Isskard er like rått, og gjør seg godt med den gamle spillgrafikken.

Klippet er bare en del av et lengre klipp, men Nikolai merket godt når klippet havnet på kameraprodusentens YouTube-kanal.

- GoPro har 6 millioner følgere så de får jo mange flere views enn jeg klarte å få på den første filmen jeg la ut. 167.000 i forhold til mine skarve 7000. De fikk flere likes enn jeg fikk views for å si det sånn, sier Schirmer.

Kjøringen er kun av han selv, mens grafikken er laget av kameraprodusenten. Se filmen, og nyt: