Lyngen på langs: Siste episode!

Opp- og nedturene, og den fantastiske skikjøringa, fortsetter i andre og siste episode av mikroserien Lyngen på langs her på friflyt.no.

Sist oppdatert 26. januar 2015 kl 07.53
VANVITTIG TUR: Ni dager brukte gjengen på å gå Lyngsalpene på langs fra sør til nord. Skikjøring i ypperste verdensklasse er inkludert. Foto: Vegard Rye
VANVITTIG TUR: Ni dager brukte gjengen på å gå Lyngsalpene på langs fra sør til nord. Skikjøring i ypperste verdensklasse er inkludert. Foto: Vegard Rye

Vegard Rye forteller om turens siste del:

Resten av turen over sør-øya ble litt mer fjellski-sightseeing enn vi hadde ønsket grunnet mye vind og tidvis lavt skydekke, men med mye fin kjøring over de ulike småpassene vi måtte igjennom. Før nord-øya hadde vi en god hviledag på fantastiske Magic Mountain Lodge der vi startet med Sofiatinden, og den fantastiske nordrenna. Camille Jacoux og Minna Rihamaki ble kjørt inn direkte fra flyplassen i skiklær og startet samme med oss på siste del av turen. Dette ble siste dag med godvær og resten av turen gikk i relativt kjipe værforhold med mye kompaskurs og 48t ufrivillig teltliv i tett snø/regn. Men det komplementerte bare opplevelsen og vi var alle veldig fornøyd i det vi sto (nesten) på nordspissen av lyngen, etter ca. 189 km og 12000 hm. Her hadde Jimmy Halvardson I Ascent Decent tilbydd seg å frakte oss til kald pils og burger på FLYT. Noe som passet bra, da vi ikke hadde noe plan for å komme oss til Tromsø. Han ordnet med minibusskyss og RIB-transfer rett til Burgersjappa!

Første episode fra Lyngen på langs-turen -med masse ekstra bilder- finner du her!

Episode 2:

Publisert 26. januar 2015 kl 07.53
Sist oppdatert 26. januar 2015 kl 07.53
annonse
Relaterte artikler
IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen