/ Folk

Se Gjelsvik og Forthun herje

En rask prat med Simen Gjelsvik om fingerboard, hvorfor han ikke har sett noen sesongedits og hvor navnet til den nye editen fra ham og Benjamin Forthun kommer fra.

Sist oppdatert: 17. juni 2015 kl 15.43
IKKE KALL DET EN SESONG: «Duck season» fra Simen Gjelsvik og Benjamin Forthun ser du i bunnen av denne saken.
IKKE KALL DET EN SESONG: «Duck season» fra Simen Gjelsvik og Benjamin Forthun ser du i bunnen av denne saken.
Lesetid: 3 minutter

– Hei Simen, hva er status skade? Du var skada under Geilo Sping Sessions?

– Ja, fikk meg en smell i høyre leddbånd under en SLVSH match mot Benjamin på Open klasse. Det har tatt tid, men begynner å bli bedre nå. Planen er å prøve meg igjen på Fonna til helgen. Hvis kneet holder som det skal blir jeg der mesteparten av juli, tenker jeg

– Hvilket klipp er du mest happy med fra editen?

– Klippene fra Tryvann vil jeg si vi er mest fornøyd med begge to, Benny sendte noe sinnsyke greier på railsene og jeg fikk noen nye knep på film jeg også.

– Det ryktes at du er god på fingerboard. Har du en video som kan bekrefte dette?

– Hehehe, ja det blir en del fingerboarding faktisk. Jeg har noen små edits liggende ute på Instagram.

– Steike! Ellers: Hvor har du kjørt mest i vinter? Hvor var det best park?

– I år har jeg kjørt mest på Geilo, det er der jeg bor om vinteren. Og etter min mening så har de den beste parken også, så det passer meg bra! Park-crewet gjør en utrolig bra jobb.

– Hvor ofte blir du spurt om den verdensrekorden?

– I starten var det naturligvis ganske ofte, men har heldigvis dabbet litt av nå. Bortsett fra Nikolai Nygaard som bruker det til alt det er godt for….haha.

– Planer for neste sesong?

– Samme som hver sesong, stå så mye på ski som mulig! men vis jeg skal trekke frem noe konkret så blir det vell å få filmet mer backcountry kickers og forhåpentligvis få kjørt mer med de store plankene på beina. Vi har en japan tur under planlegging, så kan bli gøy!

– Hvilke andre sesongediter har du syntes vært best i år?

– Jeg har fått med meg at mangen har lagt ut season edits, men for å være helt ærlig så har jeg nesten ikke sett en eneste edit siden jeg ble skadet i slutten av april, jeg følte jeg måtte gjøre noe for å ikke bli for giret på ski. Men vis kneet funker til helgen blir det mye edits å se på fremmover for å bli stoked!

PS. – Og for å være klar, så er denne editen ikke noe sesong edit, selvom navnet kanskje kan hinte til det… Dette er klipp meg og Benny fikk ut av en liten roadtrip vi hadde i vinter. Og navnet er rett og slett bare tatt fra en Wu Tang-låt, «Duck season» kanskje ikke så veldig gjennomtenkt, hehe. Det er spotify-listen jeg henter ut de fleste navnene til editene jeg lager. For eksempel er «Jettin» og «Escapism» begge er Digable Planets låter, og alt er veldig random egentlig. Det blir en sesong edit etter Fonna tenker jeg, når jeg har fått samlet opp alle klippene jeg har liggende, sier Gjelsvik.

Publisert 17. juni 2015 kl 15.43
Sist oppdatert 17. juni 2015 kl 15.43
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen