/ Folk

På parkturné i Alpene

Anders Backe og Vegard Breie har lagt ytterligere to parker bak seg på parkturneen.

Sist oppdatert: 3. april 2016 kl 11.00
TUR: Anders Backe i Flachauwinkl. Foto: Vegard Breie
TUR: Anders Backe i Flachauwinkl. Foto: Vegard Breie
Lesetid: 1 minutter

– Jeg hadde hørt mye bra om denne parken som ligger i dalen med det artige navnet, og ryktene var sanne! Et sinnsykt fett sted med en rå park! Flere linjer med rails og jibbs og en hopp-linje på 5 hopp i rad med litt størrelse, før man også kunne ta turen over på nabo siden av dalen for å kjøre en litt mere “shredde løype” med fokus på doseringer, tre-utskjæringer og rails materiale av kortreist treverk, sier skiprofilen Anders Backe etter å ha besøk Flachauwinkl.

Har du lest denne? Politiet rykket ut på Field-innspilling

Sammen med fotograf Vegard Breie er han på turné i Alpene. Tidligere har de blant annet besøkt Kitzbühel og Bad Gastein. Også de parkene har gitt mersmak for Backe.

– En kul by som har 95% av bygningene ankret opp med litt våt sement og armerings-jern på kanten av det store juvet midt i dalen. Sol og blå himmel satt standarden for en bra dag for å shredde rundt i parken som er omkransa av alle de freeride inspirerte fjelltoppene i område, sier Backe om Bad Gastein.

Les også denne Supervention-saken: Når pappa drar til Alaska

Nå kan du se enda flere bilder fra BackeBreieTour i galleriene nedenfor:

Publisert 3. april 2016 kl 11.00
Sist oppdatert 3. april 2016 kl 11.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen