/ Skifilm

Premiereklar Supervention 2: – De neste ukene blir utrolig spennende

Field Productions er klare for å sende Supervention 2 på norske kinoer. Billettsalget til premierene er allerede i gang.

Sist oppdatert: 18. oktober 2016 kl 13.24
PREMIEREKLAR: Supervention 2 er klar for premiere. Her er produsent Filip Christensen fra en innspilling. Foto: Frode Sandbech
PREMIEREKLAR: Supervention 2 er klar for premiere. Her er produsent Filip Christensen fra en innspilling. Foto: Frode Sandbech
Lesetid: 2 minutter

– De to neste ukene blir nok de mest spennende ukene jeg har opplevd noen gang. Det er en utrolig spennende tid. Litt stille-før-stormen-følelse, egentlig. Vi føler jo at vi har laget noe bra, sier produsent Filip Christensen.

Tirsdag ble billettene til førpremieren og premieren av Supervention 2 lagt ut. Selve billettsalget til alle kinoer og saler starter tirsdag neste uke. 

Supervention 2 er oppfølgeren til braksuksessen Supervention, laget av Norges soleklart største filmselskap i actionsport-segmentet. Christensen har sammen med de andre i Field brukt to år på filmen, som har hatt en budsjettramme på 15 millioner kroner. Filmen skal ha større personfokus enn før, og følger noen av profilene vi har blitt kjent med gjennom Field de siste årene - i tillegg til noen nye.

Ifølge Christensen er filmen en time og femti minutter lang. Råmaterialet til filmen var dobbelt så stort som til forgjengeren.

– Vi har steppet opp på flere områder denne gangen. Både lydmessig, visuelt og det som blir presentert i filmen. Vi håper jo at folk skal bli sinnsykt gira på å stå på ski eller snowboard etter å ha sett denne.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

AkselLundSvindal_Alaska_JustinMccarty
AkselLundSvindal_Alaska_JustinMccarty

PROFILER: Aksel Lund Svindal er blant profilene i Supervention 2. Foto: Field Productions

– Kan du røpe noen høydepunkt i filmen?

– Jeg synes det er veldig mange fine øyeblikk i filmen, og det er jo noen som utmerker seg. For eksempel Anders Backe. Han er en utrolig morsom type, og det kommer godt fram i filmen, ler Christensen.

– Hvilke håp har dere for billettsalget?

– Vi skal nok være litt forsiktige, men jeg har i alle fall et mål om å gjøre det like bra som forrige gang. Forhåpentligvis litt bedre også. Alt handler om timing og tilgjengelighet, men jeg har en god magefølelse, sier Christensen.

Filmen ble nylig gjort helt fullstendig klar, og første premieren går i Trondheim 26. oktober. Deretter er det førpremiere i Bergen og Oslo. Sistnevnte med den offisielle premieren.

– Hvordan opplever du interessen nå?

– Det virker som den er stor blant folk. Det er jo når man legger ut billettene det er virkelig spennende. 

Publisert 18. oktober 2016 kl 13.24
Sist oppdatert 18. oktober 2016 kl 13.24
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen