Vi spurte:

1. Hva er Superventions høydepunkt uten deg selv?

Annonse

2. Hva er Superventions høydepunkt med deg selv?

…og her er fire av kjørernes svar:

Anders Backe:

1. Uff, det er umulig å si. Jeg syns all storfjellskjøringa er helt sjuk, og så er det 360-railen i Trondheim som jeg måtte melde pass på, men som Even og Kim kjører. Klarer ikke å velge!

2. Det må være wallride til handdrag 540 over et utbygg over ei dør på den gamle mjølfabrikken på Reinsvoll (mellom Lygna og Raufoss).

Aleksander Aurdal:

1. Revansjelinja til Åsmund Thorsen. Jeg er mektig imponert over hvordan han kjører den, særlig etter å ha tenkt på den så sinnssykt lenge.

2. Switch dobbel 12-ern på løssnøhoppet på New Zealand. Den var slett ikke perfekt utført, men jeg er veldig fornøyd med å ha fått til noe sånt på min første backcountrytur, særlig etter at jeg slet såpass mye med pudderkjøringa. I tillegg var det i tillegg var verdens mest sketchy sted å hoppe rundt før takeoffen, så jeg er veldig glad jeg fikk det til.

Even Sigstad:

1. Fonna-parten, særlig starten på den. Jeg er riktignok bittelitt med selv, men jeg sier den likevel. Jeg har alltid drømt om å lage en sånn shred-moro-sistepart som skal få folk til å få lyst til å ut og bare ha det gøy selv. Føler jeg fikk til å lage det denne gangen.

2. Njaaaaæææ, er det Dødsrailen, nei, jeg sier 360-railen i Trondheim.

Eirik Finseth:

1. Introen som helhet, fra Tom Hilde i Lysgårdsbakken til hele greia på Birkebeinerstadion. Det er noe helt nytt og unikt med denne introen, jeg har aldri sett noe sånt før. Den er helt rå!

2. Introen her også, hvor jeg klarte å snike meg inn med en ganske stor huck fra ei linje under den første turen vår i Lyngen. Oj, hm, svar nummer en ble kanskje ugyldig nå når jeg avslørte at jeg er med? Jaja, det får bare være, det er jo ikke akkurat på Birkebeineren skistadion jeg holder på.