/ Skifilm

Field lager camp med «Supervention»-stjernene som instruktører

Denne sommeren inntar Field-stjernene Galdhøpiggen Sommerskisenter.

Sist oppdatert: 28. mars 2017 kl 12.24
PARKSJEFEN: Even Sigstad på plass på Galdhøpiggen Sommerskisenter mandag denne uka. Foto: Field Productions
PARKSJEFEN: Even Sigstad på plass på Galdhøpiggen Sommerskisenter mandag denne uka. Foto: Field Productions
Lesetid: 3 minutter

– Vi lager først og fremst camp fordi vi synes det er gøy. Vi har selv vært på camp da vi var yngre, og har jobbet med det før både som arrangør og som instruktører. Det er gøy å være med å drive rekruttering, og å bringe stafettpinnen videre på et vis, sier Espen Kristiansen i Field Productions til Fri Flyt.

For denne sommeren skal gjengen bak kinosuksessene «Supervention» og høstens «Supervention 2» konsentrere seg om skirekruttering på Galdhøpiggen Sommerskisenter. Campen, som heter DNB FP Camp, skal arrangeres i to perioder. Den første uka er fra 25.-30. juni og den andre uka er fra 2.-7. juli.

Med på instruktørerlaget kommer de aller fleste stjernene fra de nevnte filmene: Anders Backe, Aleksander Aurdal, Tiril Sjåstad Christiansen, Jesper Tjäder og PK Hunder.

– Vi håper og tror det blir satt pris på. Ikke bare i bakken, men også utenfor. De har en del ting å lære bort ellers også. Dersom noen av deltakerne på campen vil prøve seg på den litt mer seriøse delen av skikjøring, kan de få gode tips til hvordan man skal skille seg ut fra mengden, sier Kristiansen.

I tillegg til de nevnte ovenfor, og mange flere, skal også Even Sigstad fungere som instruktør og parksjef. Han skal dessuten ha ansvaret for parken i sommerskisenteret hele sesongen. Les mer om Sigstads parkplaner her. (krever innlogging). Field er klare på at de kommer til å levere en solid park.

– Vi har hatt en samarbeid med Galdhøpiggen Sommerskisenter i mange år, og vi har veldig trua på det. Vi mener Juvass er veldig godt egnet for å bygge park. De har bra med snø og bakken har perfekt helling for å bygge hopp og rails.

Det er i utgangspunktet plass til 100 deltakere i uke en, og 50 i uke to. Field utelukker ikke å heve antallet dersom pågangen blir stor. En uke koster 6590 kroner, og dekker alt bortsett fra transport til Lom. I tillegg til skikjøring blir det også kursing i filming og redigering.

– Er det gøy for dere å kunne gi noe tilbake til miljøet?

– Definitivt. Både for oss i Field og for utøverne.

Kristiansen er klar på at dette ikke er en camp som kun skal gå i år.

– Vi har en avtale med DNB som hovedsponsor, og både de og vi er klare på at dette ikke er en døgnflue. Vi ønsker at dette skal leve i mange år.

Publisert 28. mars 2017 kl 12.24
Sist oppdatert 28. mars 2017 kl 12.24
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen