/ Skifilm

Viste frem «Supervention 2» for første gang: – Blir veldig rørt

Filip Christensen og resten av gjengen i Field Productions kunne endelig slippe jubelen løs i Trondheim.

Sist oppdatert: 27. oktober 2016 kl 10.45
ENDELIG: Etter endeløse timer med filming og klipping kunne endelig Field Productions vise frem Supervention 2 i Trondheim. Foto: Anders Holtet
ENDELIG: Etter endeløse timer med filming og klipping kunne endelig Field Productions vise frem Supervention 2 i Trondheim. Foto: Anders Holtet
Lesetid: 3 minutter

– Jeg tror ikke vi kunne bedt om et bedre publikum. Trondheim er full av energi. Det var en skikkelig godfølelse, og spesielt når så mange som har vært med på prosjektet. Jeg blir rørt av hele opplegget, sier produsent Filip Christensen i Field Productions.

Onsdag ettermiddag viste Field Productions fram sin nye storfilm, «Supervention 2», for første gang for både publikum og egne kjørere. Samtlige som har vært involvert i prosessen var samlet, og Trondheim kunne skilte med fire utsolgte saler. 

Arbeidet med «Supervention 2» har vært massivt, og Field satt igjen med over dobbelt så mye råklipp med forgjengeren. Ifølge Even Sigstad, kameramann og skikjører i filmen, har han vært på jobb 98 av de 100 siste dagene.

– Jeg føler meg litt tom akkurat nå. Det er mye jobb, og jeg tror ikke folk ser hvor mye jobb som ligger bak. Jeg tror ikke de veit at halvparten av alle turene våre er bomturer, egentlig, sier Sigstad.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

field prod
field prod

JUBLET: Hele Field-gjengen kunne juble for lagseieren. Foto: Anders Holtet

Til sammen lagde de åtte versjoner av filmen før de ble fornøyd. Da var det ekstra deilig å kunne slippe jubelen løs.

– Det har vært mye fram og tilbake, men alle har gitt alt de kunne gi, og da må vi være fornøyde.

Det var også første gang utøverne så filmen. 

Torsdag var de fleste anmeldelsene av filmen, og der har filmen blitt godt mottatt. Den aller første, fra NRK, ga terningkast fem.

– Det ble en del jubelskrik på kontoret da vi så det, erkjenner Christensen, før Jan Petter Aarskog i Field skyter inn:

– Man blir litt tom av det, for det er så mye usikkerhet. En ting er å lage filmen, men en annen ting er når det skal trilles terning. Sånn er det jo også med publikum. Det er utrolig deilig å se at de skvetter litt der vi har planlagt det, og ler der vi har planlagt det.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

13-00-40_ordinary_1200
13-00-40_ordinary_1200

PERSONFOKUS: Supervention 2 har langt større fokus på personlighetene. Her med Eirik Finseth og sønnen. Foto: Field Productions

En av de største forskjellene mellom eneren og toeren i Supervention-universet er at sistnevnte har et mye større fokus på personene. En av de du får se mest til i filmen er hardtarbeidende Anders Backe, som har flere svært imponerende prosjekter.

– Jeg blir jo fortsatt litt rørt når jeg tenker på det, det blir nevnt lagseier og det er faen meg det det er! Fy faen som gutta og jentene har stått på, og jeg er stolt av å være en del av dette prosjektet, sier Backe.

– Hvordan oppleves det å endelig vise fram prosjektene man har jobbet så mye med?

– Det er sinnssykt kult å få vist fram hva man har gjort den siste vinteren, og jeg er spent på å høre feedbacken på det. Man legger jo hue litt på blokka, men jeg er veldig fornøyd. Folket har gitt max gass og det synes.

Nå venter Bergen for gjengen i Field, før filme har offisiell norgespremiere på fredag i Oslo.

Publisert 27. oktober 2016 kl 10.45
Sist oppdatert 27. oktober 2016 kl 10.45
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen